Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab Tribu Stallion 2000 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
Activlab-Tribustallion60caps
Out Of stock
Descriere
Tribu Stallion si beneficiile sale

-          contine pana la 2000 mg extract de Tribulus Terrestris per portie

-          contine 60% saponine steroide

-          optimizeaza productia de testosteron

-          ajuta la imbunatatirea vietii sexuale

-          are un efect pozitiv asupra sentimentului perceput subiectiv de energie in timpul zilei

-          este sub forma de capsule

Tribu Stallion este unul dintre cei mai puternici stimulenti naturali ai productiei de testosteron. Contine un extract de calitate din Tribulus Terrestris, cu un continut ridicat de saponine steroidice, care stimuleaza in mod eficient si natural organismul sa-si produca propriul testosteron. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea vietii sexuale si la optimizarea mediului hormonal al corpului.

Tribu Stallion este potrivit pentru persoane active, atat barbati, cat si femei care au libidoul redus, dar este potrivit si pentru toti cei care experimenteaza o scadere a energiei percepute subiectiv in timpul zilei.

PROSPECT TRIBU STALLION

Ingrediente

Extract de Tribulus Terrestris cu un continut de saponina 60%, agent anti-aglomerare: stearat de magneziu, capsula (gelatina, colorant: dioxid de titan)

Mod de administrare- Luati 2 capsule la o masa inainte de antrenament. In zilele fara antrenament, luati 2 capsule la cina.

Valori nutritionale

1 portie (2 capsule)

Extract de Tribulus Terrestris

2000 mg

dintre care saponine

1200 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura