Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit colagen 850 mg 90 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Colagen850mg
Out Of stock
Descriere
OstroVit Collagen 850 mg 90 capsule este un supliment alimentar care va va ajuta sa va ingrijiti mai bine pielea, parul si unghiile, precum si sa favorizati functiile articulatiilor, cartilajului si oaselor. Daca visati sa aveti o piele frumoasa si neteda, par stralucitor, unghii puternice si doriti sa evitati ranile viitoare, capsulele OstroVit va vor ajuta cu usurinta sa obtineti rezultatele dorite.

Ce este OstroVit Collagen 850 mg 90 capsule si cand sa il utilizati?

Colagenul este o proteina care apare in mod natural in corpul uman si ofera elasticitate si flexibilitate tesutului conjunctiv. Cantitatea sa scade treptat odata cu inaintarea in varsta, ceea ce face pielea mai putin neteda si mai flasca. Mai mult, putem vedea primele semne ale imbatranirii pe suprafata sa - riduri si celulita. Din fericire, acest proces poate fi incetinit prin furnizarea corpului dumneavoastra de capsule OstroVit Collagen 850 mg 90 care contin hidrolizat de colagen de vita usor digerabil.

Capsulele de colagen sunt una dintre cele mai convenabile modalitati de a umple rapid deficientele. Fiecare capsula a acestui supliment alimentar contine pana la 850 mg de hidrolizat de colagen sub forma de peptide si aminoacizi, care sunt foarte usor de absorbit de organism.

Caracteristicile OstroVit Collagen 850 mg

Deficientele de colagen pot afecta foarte mult modul in care arati. Daca va simtiti nesigur in legatura cu imbatranirea pielii, tratamentul cosmetic scump si de obicei dureros nu este singura solutie. Luarea OstroVit Collagen 850 mg in mod regulat este o modalitate sigura de a va imbunatati in mod natural aspectul si de a beneficia de articulatii sanatoase.

Cele mai importante beneficii ale suplimentului alimentar OstroVit Collagen Hidrolizat 850 mg:

SUPORT COMPLEX PENTRU O ASPECTIE FRUMOSA - suplimentul alimentar OstroVit imbunatateste aspectul pielii, parului si unghiilor din interior. Ofera rezistenta naturala tesuturilor, patrunzand adanc in structura lor.

ACTIUNE RAPIDA - utilizarea hidrolizatului de colagen sub forma de capsule este una dintre cele mai rapide modalitati de a completa deficientele de colagen din organism. Suplimentul merge direct in stomac, unde este eliberat aproape imediat dupa inghitire.

FORMA CONVENIENTA - in comparatie cu pulberea si colagenul lichid, capsulele sunt mult mai usor de utilizat, deoarece nu este nevoie sa le masurati dozele corespunzatoare. Cand utilizati suplimentul alimentar in mod regulat, un pachet este suficient pentru o luna de supliment.

NUMAR MINIM DE INGREDIENTE - OstroVit Collagen 850 mg capsule contin hidrolizat de colagen ambalat intr-o coaja a capsulei. In acest produs nu se gasesc materiale de umplutura, coloranti, conservanti, agenti anti-aglomerare sau alte substante inutile.

Prospect Colagen:

Mod de administrare: Luati 1 portie (3 capsule) zilnic.

Colagen Hidrolizat (bovin), invelisul capsulei (gelatina, apa purificata).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Informatii nutritionale

Greutate neta produs: 86 g
Doze pe flacon: 30
Doza de servire: 3 capsule
Ingrediente active Pentru o capsula
Hidrolizat de colagen (bovin) 850 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura