Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab Tri Creatine Malate Pro 970 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Cod produs
Activlab-Creatinemalate970mg
Out Of stock
Descriere
Ce beneficii ne ofera Tri Creatina Malat?

- Creste mai mult puterea si rezistenta

- Cresterea masei musculare si a greutatii

- Abilitatea de a pune in aplicare programe de antrenament mai severe si intense

- Sprijina cresterea si regenerarea

- Creste rezistenta pentru antrenamentele grele

- Creatina este insotita de o molecula de acid malic, care asigura o mai buna absorbtie, absorbtie si eficacitate a acesteia.

ActivLab Tri-Creatine Malate Pro, 60 capsule

Tri-creatine Malate Pro este malat creatina care intareste procesul de anabolism, creste puterea si performanta. Creatina Tricreatina Malat Pro este noua forma de creatina - malat de creatina care a fost creat prin reactia creatinei monohidrat si a acidului malic. Aceasta este componenta naturala care participa la ciclul Krebs, care joaca un rol principal in procesul de producere a energiei in organism. Corpul uman are capacitatea de a sintetiza creatina in procesul de reactie a glicinei si argininei. Aceasta abilitate poate fi insuficienta in scopuri sportive si de rezistenta. Cresterea creatinei in muschi initiaza consolidarea procesului anabolic.

Creatina Tricreatine Malate Pro - ActivLab

Spre deosebire de monohidratii clasici, malatul are o mai buna asimilare, stabilitate si eficacitate anabolica. Este mai bine sa se dizolve ceea ce inseamna o absorbtie mai rapida in circulatia sangelui si un transport mai rapid catre celulele musculare. Spre deosebire de monohidrat, malatul nu este descompus imediat, ci masele din organism si este utilizat in cazul cresterii nevoii de creatina. 1 capsula de TCM Pro contine 970 mg de malat creatina pura de cea mai buna calitate.

TRI CREATINA MALAT este un compus obtinut prin acidul Creatina monohidrat Malic. Aceasta combinatie este specifica prin aceea ca ea pastreaza toate proprietatile pozitive ale creatinei monohidrat si le-a eliminat pe cele negative.

TRI CREATINA MALAT este rezistenta la acidul gastric si minimizeaza conversia de creatina monohidrat in creatinina, care nu are nimic de a creste rezultatele noastre sportive.

CREATINE MALATE:

-Permite utilizarea completa si calitatea de creatina

-Are o solubilitate mai buna

-Energia creste brusc

PROSPECT

Cantitate/capsula

- malat creatina- 970 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Compozitie- 95% malat creatina (tri malat creatina), umplutura - celuloza microcristalina, agent anticorp - magneziu, capsula (gelatina, colorant: E171, E172, E104, E127).

MOD DE ADMINISTRARE: In zilele de antrenament, utilizati 2x 5 capsule, in zilele care nu sunt de formare, utilizati 5 capsule.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura