Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab EnteroBiotix Plus 250mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Cod produs
Activlab-Enterobiotix20caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii:

-          pentru persoanele in timpul si dupa terapia cu antibiotice

-          profilactic pentru a minimiza diareea

-          ameliorarea diareei infectioase acute

-          minimizarea diareei de calatorie

-          suplimentarea microflorei intestinale

Enterobiotix este un preparat de protectie, recomandat in timpul si dupa terapia cu antibiotice. Datorita compozitiei sale, Enterobiotix poate fi utilizat pentru a minimiza diareea.

Drojdie Saccharomyces boulardii liofilizata (250mg) - Drojdia probiotica Saccharomyces boulardii este destinata utilizarii in timpul si dupa terapia cu antibiotice pentru a suplimenta microflora gastrointestinala. Saccharomyces boulardii se utilizeaza, de asemenea, inainte si in timpul calatoriilor, in special in alte zone climatice, atunci cand exista schimbari in alimentatie, clima si contactul cu alte flore bacteriene.

PROSPECT

Portie zilnica/ 1 capsula

Saccharomyces boulardii 250 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente- oligofructoza, agent antiaglomerant - saruri de magneziu ale acizilor grasi, capsula (gelatina, colorant - dioxid de titan). Poate contine derivati din: cereale care contin gluten, soia, lapte.

Utilizare: 1 pana la 2 capsule pe zi. Se utilizeaza cu o cantitate suficienta de lichid. Nu depasiti portiile recomandate pentru consumul pe parcursul zilei. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura