Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Natural Magneziu 300 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
Vegavero-MagneziuNatural
Out Of stock
Descriere
Beneficii magneziu natural:

- Magneziul natural provine in mod durabil din apa marii
- Materie prima de calitate (Aquamin MG) cu biodisponibilitate ridicata
- 300 mg magneziu per comprimat
- Doza zilnica recomandata: 1 comprimat
- 180 de tablete / flacon (livrare de 6 luni)
- 100% vegan
- Fabricat in Germania
- Fara aditivi artificiali, cum ar fi stearatul de magneziu

In timp ce magneziul este un nutrient esential, este si al 4-lea mineral cel mai abundent din organism, cu peste 90% din magneziul total al corpului gasit in oase si muschi. Elementul este un cofactor in peste 300 de reactii biologice, ceea ce explica implicarea sa intr-un numar mare de procese corporale, inclusiv sistemul nervos, functia musculara, mentinerea oaselor si a dintilor, echilibrul electrolitilor si metabolismul cu energie. Deoarece nu poate fi produs in organism, este esential sa se asigure o aprovizionare suficienta cu magneziu prin dieta. Cu toate acestea, studiile sugereaza ca aproximativ 60-80% dintre adulti nu obtin suficient de magneziu. Sportivii de rezistenta, persoanele in varsta si persoanele care urmeaza o dieta dezechilibrata in special au un risc crescut de a nu-si satisface nevoile zilnice de magneziu. O deficienta poate duce la crampe musculare, lipsa poftei de mancare, dureri de cap, oboseala si afectiuni mai grave, precum ritmuri cardiace anormale.

MAGNEZIU DIN APA MARII

Multi producatori se bazeaza adesea pe forme de magneziu foarte prelucrate sau sintetice. Am selectat o sursa naturala de magneziu pentru produsul nostru: Materia prima unica, de inalta calitate Aquamin ? Mg cu magneziu marin derivat durabil din apele curate de pe coasta irlandeza. Acest complex multi-mineral contine peste 70 de minerale si elemente, inclusiv peste 30% magneziu. S-a aratat ca aceasta forma naturala de magneziu are biodisponibilitate si activitate biologica superioara in comparatie cu alte forme. Alti producatori de suplimente de calitate inferioara de magneziu anunta adesea o doza foarte mare. Deoarece magneziul nostru este absorbit si utilizat mai eficient in organism, nu este nevoie de o doza mare pentru a asigura o furnizare adecvata de magneziu pentru a completa cantitatea preluata prin alimente.

MAGNESIUM: Mineraul care se gaseste in toate functiile organismului
contribuie la functionarea normala a sistemului nervos
contribuie la functia psihologica normala
contribuie la functia musculara normala

PROSPECT

Luati 1 comprimat cu 1-2 ore inainte de culcare
Tabletele pot fi impartite la jumatate pentru o doza mai mica
Evitati sa o luati cu cafea, alcool sau suplimente de calciu
Sportivi: chiar inainte de un antrenament -> pentru a imbunatati performanta, utilizarea energiei si echilibrul electrolitelor (transpiratie!)
Sursele alimentare bogate in fibre (fructe, legume, cereale) pot creste absorbtia de magneziu
Principalele surse naturale pe baza de plante: spanac, nuci, seminte. Deci, persoanele care mananca diete dezechilibrate, care se bazeaza mai ales pe alimente procesate, pot prezenta simptome de deficienta (de exemplu crampe musculare, ritmuri cardiace anormale, dureri de cap, lipsa de pofte de mancare, oboseala)

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura