Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Magneziu Malat 1000 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
ITEM-RE-086489
Out Of stock
Descriere
Ce este Swanson Magnesium Malate?

La intrebarea care mineral este esential pentru dieta noastra zilnica, raspunsul care este de obicei dat de Calciu. Mineralul fiind neglijat atat de des este Magneziul. Da, este un mineral (care inseamna ca avem nevoie doar de cantitati foarte mici), dar este si esential, ceea ce inseamna ca nu putem sa-l sintetizeze in corpul nostru fara o sursa de alimentatie. Avand in vedere abundenta relativa a mineralelor nu numai in dietele noastre, ci si in mediile noastre, se pare ca nu este necesar sa o suplimentez. La urma urmei, este raspandita in nuci, seminte, peste, fasole, legume cu frunze intunecate, cereale integrale, avocado, banane si chiar ciocolata neagra.

Pentru majoritatea dintre noi, o dieta sanatoasa trebuie sa fie suficienta. Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, nivelul care nu este suficient, oricine poate suferi de afectiuni gastrointestinale preexistente (in special cei care iau medicamente pentru aceasta), cei cu afectiuni renale sau alcoolicii sunt susceptibili de a suferi de un fel de deficit de magneziu.

-Crampe, convulsii si chiar schimbari de comportament

-Fibromialgia

-Slabiciune si o pierdere de energie

Acestea sunt toate realitatile infricosatoare ale unui deficit de magneziu.

Swanson Magneziu Malat este o combinatie de magneziu mineral si acid malic. S-ar putea sa stiti acidul malic mai bine ca ingredientul inconjuratoare de lichid care da in mod deliberat atat de multe dulciuri  gustul de acru. Este, de asemenea, ingredientul in mere, care le da atatea gusturi. Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca acidul malic este, de asemenea, o substanta naturala care ajuta la producerea energiei in timpul exercitiilor aerobice si anaerobe.

Pentru ce se utilizeaza Swanson Malat de Magneziu?

Deoarece magneziul este unul dintre mineralele cele mai abundente din corpul nostru, acesta este responsabil pentru mai multe aspecte ale sanatatii dumneavoastra decat ati putea realiza. Necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice in organism, este un cofactor esential intr-o abundenta absoluta de reactii enzimatice. Functioneaza in celulele noastre, regulile sistemelor noastre. Este vital pentru sanatatea inimii, a oaselor si a rinichilor.

-Ajuta nervii sa trimita mesaje din creier si din jurul sistemului nervos

-Este un factor crucial atat pentru relaxarea musculara, cat si pentru sanatatea inimii

-De fapt, ajuta la reglarea absorbtiei calciului si a altor minerale

-Ca si calciu, ajuta la formarea oaselor si a dintilor

-Regleaza metabolismul nostru.

-Monitorizeaza si regleaza productia de colesterol pentru a ajuta la modificarea sensibilitatii la insulina

-Acesta joaca un rol important in productia de energie, precum si transcriptia ADN-ului si sinteza proteinelor

Prospect Magneziu Malat

Care este doza recomandata de Swanson Magnesium Malate?

Luati o capsula o data sau de doua ori pe zi cu un pahar de apa.

Factori nutritionali

Doza servire 1 Tableta

Compozitie pe servire

% Doza zilnica

Magneziu (din 1,000 mg magneziu malat)
150 mg
36%

Precautii speciale

Alte ingrediente: gelatina, faina de orez.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura