Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab, Elements MCT Oil Premium

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Cod produs
Activlab-MCTpremium400ml
Out Of stock
Descriere
Beneficii MCT Oil

-      sustine controlul greutatii

-      va mentine senzatia de satietate

-      C8 sustine si accelereaza productia de cetone

-      ulei MCT pur, fara gust si fara miros

-      sprijina buna functionare a intestinelor

-      sursa excelenta de energie

-      extract pur de nuca de cocos

MCT OIL PREMIUM este un amestec de trigliceride cu lant mediu (MCT), dominat cantitativ de acidul caprilic, care contine 8 atomi de carbon in lant si care este cea mai activa componenta metabolica a produsului. Uleiul MCT PREMIUM a fost obtinut din cea mai buna materie prima, care este uleiul de cocos.

MCT OIL din ulei de cocos

Uleiul de nuca de cocos este o grasime foarte sanatoasa si foarte populara, folosita la gatit. Desi este o grasime saturata, o mare parte din ea este formata din trigliceride cu lant mediu, metabolizate complet diferit fata de alti acizi grasi. Cu toate acestea, uleiul de nuca de cocos in sine este dominat de acidul lauric (C12: 0). Numai puterea sa adecvata permite izolarea MCT cu o predominanta uriasa de acid caprilic (C8: 0) si acid capric (C10: 0).

Uleiul de nuca de cocos in sine este un produs utilizat adesea de persoanele care urmeaza o dieta ketogenica, insa rolul sau este de a suplini cererea de grasimi, nu de a furniza cetone imediat, ca in cazul utilizarii uleiului MCT.

Cui se adreseaza MCT OIL PREMIUM?

- Uleiul MCT, ca ingredient al cafelei bulletproof, poate fi un produs pentru persoanele care au nevoie de un impuls instantaneu de energie pentru creier, sub forma unei combinatii de cetone si cofeina. Bulletproof coffee este o bautura practicata de multe persoane pentru a imbunatati concentrarea, atentia si functiile cognitive,

- acidul caprilic continut in produs ajuta la protejarea sistemului digestiv impotriva infectiilor bacteriene si fungice. De ani de zile, este foarte eficient in lupta impotriva candidozei (infectia cu ciuperca Candida),

- Uleiul MCT pentru sportivi este un stimulent energetic instantaneu din corpuri cetonice si calorii. Metabolismul cetonilor ofera mai multa energie decat glucoza si nu se transforma in tesut adipos. Excesul de cetone poate provoca, de asemenea, un efect termogenic.

PROSPECT

PORTIE ZILNICA RECOMANDATA:

Se recomanda consumul a 2 linguri (12 g) o data pe zi, in timpul unei mese. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata. Compozitia acizilor grasi: acid caprilic (C8:0) 55-65%, acid capric (C10:0) 30-50%, alti MCT < 3%.

INGREDIENTE:

100% ulei MCT care contine acizi grasi cu lant mediu (derivat din ulei de cocos).

DATE NUTRITIONALE

portie zilnica (2 linguri - 12 g)

-ulei MCT 12 g

-inclusiv:

-acid caprilic 6,6 g - 7,8 g

-acid capric 3,6 g - 6 g

Ulei MCT 100% care contine acizi grasi cu lant mediu (derivat din uleiul de cocos).

A SE CONSUMA DE PREFERINTA INAINTE DE / NUMAR DE LOT

DEPOZITARE:

A se pastra la adapost de lumina directa a soarelui, la o temperatura mai mica de 25 C, intr-un ambalaj inchis, la adapostul copiilor mici.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura