Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Organic Agaricus 600 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Cod produs
Vegavero-Agaricus600mg60caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Agaricus

-         sustinerea sistemului imunitar

-         mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular

-         normalizarea functiei hepatice

-         supliment alimnetar organic

-         puternic dozat

-         usor de administrat

ORGANIC, STANDARDIZAT SI PUTERNIC DOZAT

Agaricus-ul nostru provine din culturi ecologice. Este produs in China, unde s-a nascut traditia in jurul ciupercilor medicinale si unde acestea sunt cultivate de secole. Am ales un Chaga cultivat organic, care nu este modificat genetic, testat in laborator si nu contine pesticide si alti contaminanti. Acest lucru este deosebit de important pentru ciuperci, deoarece acestea absorb tot ceea ce sunt cultivate, inclusiv substante chimice sau metale grele.

Am ales un extract de Agaricus organic puternic dozat (8-10:1), astfel incat o capsula cu 600 mg de extract corespunde la cel putin 4800 - 6000 mg de Agaricus organic uscat. In plus, am standardizat extractul nostru la 30% polizaharide, care sunt una dintre cele mai valoroase substante bioactive gasite in ciuperci, cu diverse beneficii pentru sanatate. Si, bineinteles, suplimentul nostru de Agaricus este vegan!

SPECIAL CONCEPUT PENTRU

Polizaharidele gasite in Agaricus sunt considerate a avea diverse beneficii pentru sanatate, in special in ceea ce priveste functia sistemului imunitar. Agaricus - ca si alte ciuperci medicinale - este un adaptogen care poate ajuta organismul sa faca fata mai bine stresului fizic si mintal.

E BINE SA STITI

Agaricus bisporus reprezinta aproximativ 90% din productia de ciuperci din Statele Unite ale Americii. Printre cele 50 de lectine de ciuperci, lectina Agaricus (ABL) este bine documentata, deoarece este cea mai populara ciuperca comestibila din bucatariile occidentale. Agaricus este un gen de ciuperci care contine atat specii comestibile, cat si specii otravitoare, cu posibil peste 300 de membri in intreaga lume

PROSPECT AGARICUS

Portia de servire- 1 capsula

Portii in flacon- 60

Cantitate/1 capsula

Extract organic de Agaricus cu 30% polizaharide

Cu 600 mg (Raport de extract: 8-10:1 ) per capsula - corespunde la cel putin 4800 - 6000 mg de Agaricus organic uscat.

Ingrediente: Agaricus blazei* extract de corp de fructificare, invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza) *provenit din agricultura ecologica controlata

Nota: Doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si intunecat.

Mod de administrare: Luati 1 capsula pe zi cu suficienta hrana si lichide.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura