Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Real Pharm, L-Carnitine Green Tea+CLA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
RealPharm-CarniGreenCla90
Out Of stock
Descriere
Beneficii

- arderea rapida si eficienta a tesutului adipos acumulat in corpul tau

- recuperarea mai rapida si mai eficienta dupa antrenament

- rezistenta in timpul fiecarei sesiuni de antrenament

- imbunatatirea starii de bine in timpul scaderii in greutate

- frecventa redusa a muschilor dusi

- protectie impotriva antioxidantilor si reducerea leziunilor tisulare cauzate de radicalii liberi

Real Pharm L-carnitine Green Tea & CLA 90 caps contine tartrat de L-carnitina de cea mai buna calitate, care este cunoscut pentru proprietatile sale puternice de slabire. Produsul a fost imbogatit cu extract de ceai verde si acid linoleic conjugat (CLA). Acest supliment este sigur pentru sanatatea dvs. Prezinta proprietati nutritionale unice, afecteaza activ metabolismul, ajuta la reducerea radicalilor liberi si mentine elasticitatea vaselor de sange.

L-carnitina este responsabila pentru transportul grasimii catre casele de putere miniatura din corpul tau cunoscute sub numele de mitocondrii, furnizeaza energia necesara pentru buna functionare a sistemului imunitar si circulator, participa la procesele de transformare a acizilor grasi in energie si garanteaza transport eficient al energiei catre muschi si toate celelalte organe.

Ceaiul verde este unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, care protejeaza ADN-ul de daunele cauzate de radicalii liberi. Mai mult, extractul de ceai verde accelereaza in plus metabolismul glucozei, scade nivelul colesterolului rau si ajuta la stimularea imunitatii corpului tau slabit de efortul fizic greoi.

Acidul linoleic conjugat (CLA) este un alt ingredient care accelereaza pierderea in greutate. Toate ingredientele L-Carnitine Green Tea & CLA te ajuta sa arzi grasimea rapid si natural, precum si sa imbunatatesti functionarea generala a corpului tau.

Reducerea aportului de calorii pentru a pierde excesul de grasime este asociata cu cresterea oboselii si demotivarii. L-carnitina, ceaiul verde si CLA de Real Pharm va permite nu numai sa imbunatatiti metabolismul grasimilor si sa reduceti eficient tesutul gras, dar, de asemenea, garanteaza rezistenta si reducerea oboselii premature!

PROSPECT

Recomandari de utilizare

Acest supliment este recomandat sportivilor profesionisti, persoanelor care se bucura de un stil de viata activ si oricui doreste sa vada rezultate rapide din dieta lor. L-carnitina noastra 100% naturala imbogatita cu extract de ceai verde si CLA garanteaza eficacitate si va va proteja impotriva efectelor secundare daunatoare cauzate de produsele controversate pentru pierderea in greutate. Cand este folosit inainte de antrenament, va va permite sa atingeti greutatea ideala.

DOZARE

Luati 1 comprimat de doua ori pe zi. Nu depasiti doza maxima de 2 comprimate pe zi.

INFORMATII NUTRITIONALE

INGREDIENTE ACTIVE

1 tableta

2 tablete

CLA (acid linoleic conjugat)

180 mg

360 mg

L-carnitina tartrat incl

L-carnitina

350 mg

241,5 mg

700 mg

483 mg

Extract de frunze de ceai verde standardizat la 40% polifenoli, 7% EGCG

350 mg

700 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura