Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Nutrisan Meladormil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Cod produs
Nutrisan-Meladormil
Out Of stock
Descriere
Meladormil (Melatonina lichida) 30 ml

Melatonina intr-o forma lichida care face Meladormil usor de dozat si de luat.

Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii. In plus, sustine functionarea psihologica normala si functionarea corespunzatoare a sistemului nervos.

Beneficii Melatonina lichida:

- Utilizata in mod obisnuit pentru a sprijini modelele de somn normale

- Suport pentru ciclurile de somn normale

- Sprijina functia cognitiva

Ce este Melatonina si de unde provine?

Melatonina este un hormon natural care suporta cicluri normale de somn. Este produsa de glanda pineala, care este localizata in creier. In timpul zilei, glanda pineala din creier produce neurotransmitatorul serotonina, dar noaptea, glanda pineala nu mai produce serotonina si in schimb, produce melatonina, care suporta cicluri normale de somn.

Cat ar trebui sa fie luata? Exista efecte secundare?

Cercetatorii in domeniu insisi nu au stabilit inca dozele de melatonina optime pentru diferiti utilizatori. Nevoile individuale variaza considerabil in functie de diferentele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neaparat mai eficiente decat dozele mai mici. (Daca va simtiti ametit in dimineata urmatoare, doza pe care ati luat-o a fost prea mare, daca nu va simtiti un somn profund linistit, doza dumneavoastra poate fi prea mica). Rezultatele cercetarilor arata ca cea mai scazuta potenta a melatoninei poate sprijini, de obicei, tiparele de somn naturale.

Prospect Melatonina lichida

Mod de administrare: 2 picaturi, cu o jumatate de ora inainte de culcare

Ingrediente pe picatura:

Vitamina B6 (piridoxina HCl) 0,21 mg 15%

Melatonina 0,095 mg

Ingrediente: stabilizator (glicerol), umplutura (apa), emulsionant (etanol), piridoxina HCl, aromatizant (aroma de portocale), melatonina, regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura