Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar HS Labs CLA, ceai verde, L-Carnitina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Cod produs
HS0310
Out Of stock
Descriere
Beneficii CLA Ceai Verde L-Carnitina

CLA reduce grasimea corporala

CLA ajuta la constructia masei musculare

CLA nu afecteaza tensiunea sau pulsul

CLA reduce grasimea usor mai lent

Ceaiul verde are efect diuretic

Ceaiul verde elimina toxinele din organism

L-Carnitina cel mai recunoscut produs pentru slabit

Produsele de ardere a grasimilor sunt intotdeauna printre cele mai comentate in mediile sportive. Cel mai adesea, suplimentele din aceasta categorie sunt impartite in digesteroane, termogenice si lipotrope.

Produsul luat in considerare aici are o actiune pronuntata lipotropa. Se compune din trei ingrediente: acid linoleic, extract de ceai verde si L-carnitina. Toate acestea au cel mai mare efect de sustinere asupra corpului si pot fi luate atat de sportivi, cat si de oameni care au un stil de viata mai sedentar.

Acidul linoleic conjugat (CLA), pe langa faptul ca influenteaza reducerea grasimii corporale, are, de asemenea, o actiune pronuntata de construire a muschilor. CLA are un efect favorabil asupra sistemului cardiovascular. De asemenea, are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol rau. Unii autori dau dovada de efect pozitiv asupra sensibilitatii la insulina.

Este important de mentionat ca, spre deosebire de termogeni, produsele de ardere a lipidelor grase au un efect usor mai lent. Ei reduc treptat greutatea, dar, asa cum am mentionat deja, sunt semnificativ mai siguri pentru organism. Ele nu afecteaza tensiunea arteriala sau pulsul.

Extractul de ceai verde are o serie de efecte benefice asupra organismului. Ea are un efect diuretic care favorizeaza eliberarea de toxine crescuta din organism. Un alt efect pozitiv il reprezinta cresterea metabolismului. Prin urmare, arderea caloriilor este usurata.

A treia componenta a acestui produs este L-Carnitina. Imbogateste formula prin contributia la arderea mai usoara a grasimilor. Ea are un efect auxiliar deoarece nu are rol numai de un transportor. Aveti nevoie doar de exercitii fizice pentru a obtine acest aminoacid sa actioneze conform destinatiei.

Prospect CLA:

Mod administrare: luati 1 capsula pe zi - dupa micul dejun si aproximativ cu de 30 minute inainte de activitatea fizica.

Compozitie

1 capsula

Acid linoleic conjugat CLA 80%
din care CLA

300 mg
240 mg

Extract ceai verde
din care EGCG (polifenoli)

din care cofeina

200 mg
100 mg

18 mg

L-Carnitina

138 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura