Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Real Pharm, Max Mag Cardio - 90 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

299 lei Lei
Cod produs
RealPharm-MaxMagCardio90
Out Of stock
Descriere
Beneficii Max Mag Cardio

-          Potasiul participa la procesul de contractie a muschiului cardiac

-          Magneziul este indispensabil pentru buna functionare a muschiului cardiac si a muschilor scheletici

-          Vitamina B6 participa la multe procese metabolice din organismul nostru ca si cofactor (o molecula necesara pentru ca o enzima sa functioneze)

-          Extractul de paducel poate prezenta proprietati de scadere a tensiunii arteriale, precum si efect calmant

Suplimentul alimentar MAX MAG CARDIO de la Real Pharm este o formula inovatoare de ingrediente care sprijina inima, indiferent de varsta. Este alcatuit din magneziu, potasiu, vitamina B6 si subestimatul extract de paducel - o substanta cu influenta pozitiva dovedita stiintific asupra sistemului nostru cardiovascular. Cu toate acestea, suplimentul alimentar MAX MAG CARDIO de la Real Pharm nu trebuie tratat ca o alternativa la o dieta echilibrata si atent urmata. Trebuie sa ne amintim ca produsul descris este doar o modalitate de a sustine si completa obiceiurile noastre alimentare sanatoase.

SUSTINE SISTEMUL CARDIOVASCULAR

- Potasiu - participa la procesul de contractie a muschiului cardiac.

- Magneziu - indispensabil pentru buna functionare a muschiului cardiac si a muschilor scheletici. Deficientele de magneziu sunt cel mai adesea asociate cu crampe, dar lipsa sa poate duce la probleme cardiologice grave si de aceea suplimentarea sa este atat de importanta (mai ales pentru persoanele care beau cafea sau ceai tare - trebuie retinut ca cofeina epuizeaza nivelul acestui element in organism).

- Vitamina B6 - cunoscuta si sub numele de cobalamina, participa la multe procese metabolice din organismul nostru ca si cofactor (o molecula necesara pentru ca o enzima sa functioneze). Deficientele sale pot duce la afectarea metabolismului grasimilor si al carbohidratilor si al proteinelor, ceea ce, la randul sau, poate afecta negativ multe functii ale diferitelor organe din corpul nostru (muschiul cardiac este deosebit de vulnerabil, din cauza activitatii sale metabolice ridicate).

- Extract de paducel - un ingredient care poate prezenta proprietati de scadere a tensiunii arteriale, precum si efect calmant. Acesta poate sustine inima si sistemul vascular in functiile lor.

PROSPECT MAX MAG CARDIO

Real Pharm MAX MAG CARDIO de la Real Pharm trebuie tinut departe de copii, intr-un loc racoros, uscat si umbrit. Nu trebuie utilizat dupa data de expirare mentionata pe ambalaj.

INGREDIENTE ACTIVE/ 1 comprimat

Extract din fructe de paducel standardizat la 80mg*

-          procianide oligomerice 8mg*

Magneziu (citrat de magneziu) 70mg*

Potasiu (citrat de potasiu) 300mg*

Vitamina B6 1,4mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

MOD DE ADMINISTRARE-

Doza recomandata de Real Pharm MAX MAG CARDIO este de 2 comprimate pe zi. Este doza optima a suplimentului care completeaza cererea pentru ingredientele sale, in plus fata de o dieta sanatoasa.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura