Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Real Pharm, Osteo Complete - 60 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Cod produs
Real[harm-Osteocomplete60
Out Of stock
Descriere
Beneficii Osteo Complete

-          poate intari oasele si reduce fracturile

-          poate ajuta la mentinerea tensiunii arteriale normale, inclusiv la femeile insarcinate

-          poate ameliora sindromul premenstrual

-          functioneaza ca antiacid

-          poate ameliora boala ficatului gras

Carbonatul de calciu, compusul chimic continut in acest supliment, este format din calciu, carbon si oxigen. Sursa principala a acestui compus sunt organismele marine, cum ar fi coralii, crustaceele si molustele, care il folosesc ca ingredient de constructie a cochiliilor sau scheletelor lor. Cochilia prototipica este, de obicei, o structura protectoare a unei moluste. Carbonatul de calciu continut in OSTEO COMPLETE provine din scoici marine special pregatite. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea corecta a calciului si fosforului, ajuta la mentinerea nivelului corect de calciu in sange.

Carbonatul de calciu este adesea prescris ca supliment pentru cei a caror dieta nu contine calciu, cel mai abundent mineral din corpul nostru si unul dintre cele mai importante. Un nivel scazut de calciu poate fi daunator pentru functionarea organismului, la fel ca si epuizarea stocurilor de calciu din schelet. Cu toate acestea, multe persoane reusesc sa echilibreze nivelul de calciu printr-o dieta atent planificata.

Multi oameni iau suplimente de calciu in speranta de a-si intari oasele. Corpul uman are nevoie de calciu pentru a construi si mentine oasele puternice. Peste 99% din calciul din corpul nostru este stocat in oase si dinti. In sange este folosit pentru a trimite semnale nervoase, pentru a elibera hormoni precum insulina si pentru a regla contractilitatea muschilor si a vaselor de sange. Daca calciul nu este furnizat in cantitatea recomandata, organismul il va extrage din schelet si dinti pentru a-l utiliza in alta parte, slabind astfel oasele.

Atunci cand aportul de calciu este insuficient, organismul il va elimina din oase, facandu-le slabe si fragile. Acest lucru poate provoca osteoporoza. Deoarece femeile sunt mai expuse riscului de osteoporoza, multi medici le sugereaza sa ia suplimente de calciu, mai ales dupa ce ajung la menopauza. De aceea, femeile mature iau mai des suplimente de calciu.

Administrarea de suplimente de calciu poate ajuta la minimizarea pierderii densitatii osoase pentru femeile dupa menopauza. Femeile pierd masa osoasa dupa menopauza din cauza pierderii de estrogen. Din fericire, suplimentele pot ajuta. OSTEO COMPLETE poate ajuta, de asemenea, la pierderea grasimilor si sustine eficient procesul de pierdere in greutate. Studiile arata ca persoanele care iau in mod regulat suplimente care contin doza optima de calciu si vitamina D pot pierde mai multa grasime cu o dieta saraca in calorii.

PROSPECT OSTEO COMPLETE

INGREDIENTE ACTIVE/ 1 comprimat (portie)/ %DZR*

*DZR- doza zilnica recomandata

Vitamina K (preparat de vitamina K2 MK7) - 75 g - 100%

Vitamina D - 25 g- 500%

Carbonat de calciu din scoica de mare.: 1320 mg - 62,5%

Calciu - 500 mg

MOD DE ADMINISTRARE: Luati 1 comprimat o data pe zi. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura