Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Real Pharm, Max Mag + B6 - 90 tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Cod produs
RealPharm-MaxMagB690tabs
Out Of stock
Descriere
Beneficii ajutor pentru functii de baza ale corpului:

- tensiune arteriala

- echilibrul hidratarii

- contractii musculare

- conducta impulsului nervos

- metabolism

- functia inimii

- echilibrul pH-ului (aciditate si alcalinitate)

REAL PHARM MAX MAG este o formula de ultima generatie care contine magneziu, un citrat al acestui mineral care este cel mai bine absorbit de organismul uman. Cel de-al doilea ingredient al REAL PHARM MAX MAG este vitamina B6, adesea numita "vitamina sportivului". Pe langa faptul ca are unele functii foarte importante in organismul nostru, aceasta are si proprietati care imbunatatesc biodisponibilitatea magneziului, care este inca foarte mare in cazul citratului.

REAL PHARM MAX MAG este un medicament complex utilizat pentru a umple lacunele sau potentialele lacune de magneziu din organism si pentru a asigura organismului un aport suficient de acest mineral important in fiecare zi.

Formula REAL PHARM MAX MAG se bazeaza pe numai doua ingrediente, dar aceasta simplitate aparenta este rezultatul a numerosi ani de cercetari avansate de laborator. Nu se stie astazi ca citratul este cel mai bine absorbit tip de magneziu. Totusi, acest lucru nu inseamna ca orice preparat care contine citratul acestui element mineral va fi la fel de eficient. Calitatea materiilor prime este de cea mai mare importanta, care este la cel mai inalt nivel cu REAL PHARM MAX MAG.

REAL PHARM MAX MAG este un produs destinat in primul rand sportivilor si persoanelor care practica in mod regulat o activitate fizica intensa. In astfel de cazuri, riscul de evolutie catre o deficienta de magneziu este cel mai mare. Cu toate acestea, vitaminele pot fi utilizate cu succes si de catre persoanele care cauta cea mai eficienta modalitate de a suplimenta deficitul de magneziu, inclusiv de catre cei care duc un stil de viata intens, consuma niveluri ridicate de cofeina sau fumeaza regulat tigari.

PROSPECT

DOZARE

Real Pharm recomanda cate 1 comprimat de doua ori pe zi. Doza maxima recomandata de producator nu trebuie depasita niciodata. Supradozajul suplimentului alimentar poate provoca reactii adverse nedorite si poate fi necesara consultarea unui medic. Cititi prospectul inainte de utilizare.

INGREDIENTE ACTIVE/1 tableta

Potasiu (citrat de potasiu) 300mg*

Magneziu (citrat de magneziu) 140mg*

Vitamina B6 5mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura