Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit ALC Acetyl L-Carnitine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Cod produs
OstroVit-ALC200g
Out Of stock
Descriere
Beneficii ALC Carnitina

-Sprijina procesele de ardere a grasimilor (absorbtia de energie din grasimi)

-Accelereaza regenerarea dupa antrenament

-Creste rezistenta la antrenament

-Intarzie efectul oboselii

-Sprijina miscarea acizilor grasi catre inima si celulele imune

NOTA: Gustul si mirosul OstroVit Supreme Pure L-Carnitine nu sunt cele mai placute. Acestea sunt caracteristicile senzoriale naturale ale produsului tartrat de L-carnitina, care nu marturiseste calitatea sau deteriorarea sa slaba.

OstroVit ALC L-carnitina 200 g

OstroVit ALC L-Carnitine este un supliment alimentar care este sursa de tartrat de L-carnitina de cea mai buna calitate. Preparatul este destinat persoanelor active fizic care doresc sa slabeasca. L-carnitina este una dintre cele mai populare substante folosite de consumatori in timpul procesului de slabire. Il putem gasi in alimente in carne si produse lactate, de aceea persoanele care urmeaza o dieta vegetariana si vegana ar trebui sa suplimenteze acest compus.

L-Carnitina

Este un compus organic chimic din grupul de aminoacizi care se gasesc in mod natural in corpul nostru. Carnitina este o substanta care contribuie la arderea grasimilor corporale. Acizii grasi transportati de L-carnitina sunt oxidati in mitocondrii - centrii energetici celulari. La aplicarea L-carnitinei se simte o crestere a energiei. Utilizarea produsului nostru contribuie la minimizarea depunerii de grasime.

Prospect ALC Carnitina

Utilizare sugerata

Se dizolva o singura portie de produs 2 g (2,5 linguri) in 100-150 ml apa sau suc intr-un agitator. Luati o portie pe zi. Va rugam sa utilizati cupa inclusa in pachet (1 ml).

Avertizari

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Informatii nutritionale

Ingrediente

Acetil-L-carnitina HCI

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 200 g

Portii per recipient: 100

Marimea portiei: 2 g

Ingrediente active

Per portie

Acetyl L-carnitine HCl

2000 mg*

- din care L-carnitine

1340 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura