Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Nutrisan SilyPhyt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5599 lei Lei
Cod produs
Nutrisan-SilyPhyt
Out Of stock
Descriere
Chardon marie bio este un supliment alimentar natural pe baza de planta ciulinul laptelui cunoscuta si sub numele de armurai. Acesta este utilizat pentru protectia ficatului de toxine sau alte substante daunatoare.

Beneficii Armurariu:

- elimina toxinele;

- sustine confortul hepatic;

- detoxifica ficatul;

- reface celulele ficatului;

- are actiune hidratanta.

Ciulinul laptelui este cunoscut pentru proprietatile de protectie a ficatului, datorita continutului natural bogat de silimarina.

Silimarina este substanta activa a armuraiului, care asigura efectele terapeutice ale plantei. Ea este un amestec de substante a caror principala componenta este silibinin. Silimarina este foarte concentrata in semintele plantei mature.

Silimarina care se gaseste in planta armurai este o substanta foarte eficienta impotriva bolilor de ficat. De mult timp, planta este utilizata in medicina traditionala pentru ameliorarea diferitor tulburari hepatice, cum ar fi: hepatita, icter, ciroza, calculi biliari si de toxine, care afecteaza ficatul. S-a demonstrat ca aceasta substanta poate regenera tesutul hepatic deteriorat si poate proteja nu doar ficatul de toxine, ci si organismul.

In Europa, medicii utilizau silimarina din seminte de armurai sub forma de injectie in minimizarea intoxicatiei cu amanita, o ciuperca ce contine o substanta toxica letala pentru ficat. Beneficiile armurariului pentru a calma ficatul sau pentru a diminua problemele biliare sunt cunoscute de greci inca din cele mai vechi timpuri.

Armurai este nativ din bazinul mediteranean si contribuie la mentinerea sanatatii ficatului datorita continutului natural de silimarina, aceasta avand puternice proprietati hepatoprotectoare.

Prospect Armurariu

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Ingrediente per capsula vegetariana:
Ciulin de lapte (Silybum marianum) fitosom 120 mg
din care:
Fosfolipide (soia) 72 mg
Silybum marianum (extract din fructe) 48 mg
standardizat la 30% silibina

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura