Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Pumpkin Seed Oil (Ulei dovleac)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Cod produs
Swanson-PumpkinSeedOil
Out Of stock
Descriere
Beneficii ulei seminte dovleac: mentine sanatatea prostatei, sprijina sanatatea cardiovasculara, stabilizeaza nivelul de zaharul din sange, ajuta la buna functionare a sistemului nervos, sprijina functiile cognitive, reduce simptomele menopauzei, actioneaza ca un bun antinflamator, benefic in artrite, continut ridicat de Zinc.

Beneficii Ulei Seminte dovleac

mentine sanatatea prostatei
sprijina sanatatea cardiovasculara
stabilizeaza nivelul de zaharul din sange
ajuta la buna functionare a sistemului nervos
sprijina functiile cognitive
reduce simptomele menopauzei
actioneaza ca un bun antinflamator
benefic in artrite
continut ridicat de Zinc

O cantitate de 100 grame de seminte de dovleac contine aproximativ 50% din doza recomandata zilnica de Magneziu. Element foarte important pentru organismul uman, este implicat in multe procese si functii fiziologice, in creearea de ATP (adenozin trifosfat-molecula care da energie corpului), in sinteza de ADN si ARN, formarea dintilor, relaxarea vaselor sanguine, functionarea corecta a inimii etc.

Semintele de dovleac sunt bogate in aminoacidul triptofan care ajuta la echilibrul psiho-emotional, la reglarea ciclului somn-trezire si la transformarea serotoninei in organism.
Avand un continut ridicat de Omega 3 si Zinc, uleiul de seminte de dovleac reduce incidenta de hipertrofie benigne de prostata, afectiune care cauzeaza marirea glandei prostatei. De asemenea, uleiul din seminte de dovleac este o sursa bogata de fitoestrogeni naturali, studiile ne arata ca ajuta la cresterea colesterolului bun HDL, scade tensiunea arteriala, reduce bufeurile, durerile de cap, durerile articulare si alte simptome asociate menopauzei.

Prospect

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1-2 capsule/zi cu apa

Continut: Ulei de seminte de dovleac 1000mg/capsula

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura