Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Tonic Organic 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

579 lei Lei
Cod produs
Belle-B041
Out Of stock
Descriere
Beneficii Tonic Bio:

- Minimizeaza oboseala
- Creste energia naturala a organismului
- Inlatura slabiciunea
- Complex din plante active
- In caz de epuizare si surmenaj

Tonic Bio este un mix de plante recunoscute pentru virtutile lor de tonifiere. Sinergia acestor plante permite obtinerea unui supliment alimentar cu actiunea completa asupra organismului dumneavoastra. Contine maca, ghimbir, ginseng rosu, guarana si acerola.

Toate acestea provin din agricultura ecologica si formeaza un complex natural. Ele au fost alese in functie de originea lor, pentru a oferi cel mai bun produs posibil.

Beneficiile plantelor:

Dintre cele active, maca este cea care este prezenta in cantitati mai mari. Aceasta radacina peruana, folosita inca din timpul incasilor, este cunoscuta pentru multele sale virtuti. Creste in conditii climatice deosebite, dovada marii sale rezistente. Este adesea pregatita fiarta, in suc sau sub forma de supliment alimentar, permitand astfel consumarea usoara.

Al doilea produs este ginseng rosu, care este, de asemenea, radacina, dar in principal cultivata in China. Exista doua tipuri de ginseng, rosu si alb, fiecare cu proprietati diferite. Ginsengul rosu este bogat in molecule cu proprietati interesante. Acesta contine ginsenoside, principalul ingredient activ, precum si polizaharide sau acizi fenolici.

O a treia radacina este incorporata in tonicul nostru organic este ghimbirul. In primul rand cunoscut ca un condiment larg utilizat in bucataria asiatica, ghimbirul este de asemenea, utilizat pe scara larga in medicina pe baza de plante.

Originar in China, cum ar fi ginsengul rosu, aceasta radacina se gaseste astazi in locuri insorite, precum in Africa, de exemplu. Mirosul si gustul sau sunt foarte speciale si permit recunoasterea usoara.

Pentru a completa setul, Tonic Organic contine, de asemenea, Guarana, acest mic fruct rosu din America de Sud. Fructul contine seminte bogate in ingrediente active precum vitamine, alcaloizi si polifenoli, dar si cafeina.

Ultima planta este un asociat de Acerola, administrat cu continut de vitamina C. Aceste mici boabe din America de Sud, acre la gust si sunt renumite pentru actiunile sale asupra oboselii. Continand vitamine si minerale, acerola este ideala pentru a completa actiunea altor ingrediente active prezente in tonicul nostru organic. Bogat in principal in vitamina C, ajuta la reducerea oboselii. Astfel, Tonic Bio este perfect in timpul unei caderi de energie sau de tonus, pentru a actiona direct asupra oboselii, datorita unei combinatii unice de plante.

Prospect Tonic Organic:

Mod de administrare: Luati 4 capsule pe zi, 2 dimineata si 2 la pranz.
Un remediu de 2 luni este ideal pentru un rezultat optim.

Ingrediente

Pentru 4 gelule (mg)

Maca* - Lepidium meyenii
320 mg

Capsula de origine vegetala (HPMC)

Ghimbir* - Zingiber officinalis
320 mg

Guarana* - Paullinia cupana Kunth
320 mg

Acerola suc * 17% extract de vitamina C de origine naturala - Malpighia punicifolia
240 mg

* Ingrediente din agricultura ecologica

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura