Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment Belle&Bio Baobab Bio 120 capsule, suprima foamea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

589 lei Lei
Cod produs
Belle-B072
Out Of stock
Descriere
Beneficii Baobab Bio:
- Contine vitamine si minerale
- Poate ajuta la pierderea in greutate prin sustinerea sentimentului de plinatate
- Poate ajuta la echilibrarea nivelului de zahar din sange
- Continutul de antioxidanti si polifenol poate reduce inflamatia
- Continutul ridicat de fibre poate promova sanatatea digestiva
Baobab Bio este fabricat din pulpa fructelor baobab. Contine vitamine si minerale, dar si fibre. Compozitia si interesul sau nutritional fac din baobab un superfruit. Luand Baobab Bio va va oferi substante nutritive pentru corp.
Baobab este un copac originar din Madagascar, intalnit in zonele secetoase in principal, in Africa sau Australia, de exemplu. Aceasta specie poate trai pana la 2000 de ani, dand copaci foarte mari. Arborele baobab este foarte recunoscut prin ramurile sale asemanatoare radacinilor si trunchiul sau de pana la 7m in diametru. Semintele pot fi folosite pentru a face ulei, bogat in acizi grasi. Frunzele sunt consumate proaspete sau uscate sub forma de pulbere. Dar fructul este elementul cel mai folosit, in special in suplimentele alimentare, facute cel mai des din pulpa.
Pulpa fructului este consumata in stare proaspata sau deshidratata in tarile africane, in principal pentru aportul de nutrienti. Sub forma de pulbere, este utilizat in bucatarie pentru gustul sau acid. Aceasta pulpa este compusa din calciu, potasiu si magneziu. De asemenea, contine vitamina C in cantitati mari, adesea mai mare decat cantitatea gasita intr-o portocala. Exista si alte vitamine esentiale precum B1, B2 si B3, precum si fibre solubile. Astfel, o cura a suplimentului nostru alimentar Baobab Bio va va aduce nutrienti esentiali.
Prospect Baobab:
Mod de administrare: Luati 4 capsule pe zi, pentru a fi impartite in timpul zilei.
O cura de 2 luni este ideala pentru un rezultat optim.
Compozitie: Baobab - 200 mg/capsula
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura