Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Ginkgo Biloba Vege 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4199 lei Lei
Cod produs
OstroVit-GinkgoVege120caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Ginkgo Biloba

- poate sustine sistemele circulator si cardiovascular

- are efect analgezic si antiinflamator

- imbunatateste functiile procognitive, inclusiv concentrarea, memoria si concentrarea

- sprijina sistemul nervos

- poate sprijini reglarea si imbunatatirea functiei cardiovasculare

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE 120 capsule

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE este un supliment alimentar modern in capsule vegane care contin extract de frunze de ginkgo (ginkgo biloba). OstroVit Ginkgo Biloba a fost dezvoltat pentru persoanele care urmeaza principiul veganismului sau vegetarianismului, nu contine substante si compusi de origine animala, iar extractul a fost inchis in capsule speciale HPMC (hidroxipropil metilceluloza). Suplimentele din linia CAPSULE 100% VEGE sunt produse destinate tuturor celor care cauta un anumit extract si doresc sa-si suplimenteze dieta cu acesta, iar tinand cont de persoanele care nu consuma produse de origine animala, toti cei de aici vor fi fericiti. OstroVit este atentia la detalii, calitate si satisfactia clientilor fara exceptie.

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE

Ginkgo biloba este o planta endemica, adica apare doar intr-una dintre zonele caracteristice acestei specii. In acest caz, aceasta endemie apare in sud-estul Chinei, iar numele sau japonez poate induce in eroare aici. Ginkgo Biloba este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din tarile occidentale, dar nu trebuie uitat ca utilizarea si proprietatile sale au fost deja recunoscute in medicina traditionala chineza. Ginkgo biloba este un tezaur de multe substante fitochimice, inclusiv polifenoli, alcaloizi etc. Popularitatea plantei a fost invelita in aceasta faima buna, in primul rand pentru efectele sale benefice asupra sistemului circulator si imbunatatirea functiei cardiovasculare. Ginkgo biloba are si efecte pro-cognitive asupra varstnicilor, dar si ca adaptogen sustinand functionarea zilnica intr-o lume plina de stres, supraincarcare de informatii si alergare continua. Contribuie la buna functionare a mintii, imbunatatind concentrarea, concentrarea si eliminarea episoadelor care indica depresie.

Prospect Gingkgo Biloba

Utilizare sugerata

Consumati 1 portie (1 capsula) pe zi, de preferinta dupa masa.

Avertismente

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu mancati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se pastra la indemana copiilor mici. Produsul nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si mamele care alapteaza.

Persoanele care iau anticoagulante sau medicamente antiplachetare trebuie sa consulte un medic inainte de a consuma produsul.

Informatii nutritionale

Ingrediente

Maltodextrina, extract de frunze de ginkgo biloba (Ginkgo Biloba L.) standardizat pe 24% glicozide ginkgo-flavone si 6% lactone terpenice, invelis capsule (substanta de umplere: hidroxipropilmetilceluloza)

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 43 g

Portii per recipient: 120

Marimea portiei: 1 capsula

Ingrediente active

Per portie

Extract de frunze Ginkgo Biloba

120 mg*

- din care ginkgo-flavone glycoside (24%)

28.8 mg*

- din care terpene lactone (6%)

7.2 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura