Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Nutrisan AntiStress Natural 60 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
Nutrisan-AntiStress
Out Of stock
Descriere
AntiStress Natural contine:

Schisandra, radacina de trandafir si ginseng sibirian, plante adaptogene care ajuta in perioadele stresante

* Balsam de lamaie care promoveaza rezistenta mentala si ajuta la relaxare.

-Poate diminua oboseala si creste nivelul de energie

-S-a dovedit ca ginsengul ajuta la reducerea oboselii si la promovarea energiei.

Diverse studii efectuate pe animale au legat unele componente in ginseng, cum ar fi polizaharidele si oligopeptidele, cu un stres oxidativ mai mic si o productie mai mare de energie in celule, ceea ce ar putea ajuta la reducerea oboselii.

Cei care au primit ginseng au prezentat mai putina oboseala fizica si mentala, precum si reducerea stresului oxidativ decat cei care au luat placebo. Mai mult, o revizuire a peste 155 de studii a sugerat ca suplimentele de ginseng pot ajuta nu numai la reducerea oboselii, dar si la imbunatatirea activitatii fizice.

Rhodiola Rosea poate scadea nivelul de stres

Rhodiola este cunoscuta de mult timp ca un adaptogen, o substanta naturala care creste rezistenta corpului la stres in moduri nespecifice. Consumul de adaptogeni in perioadele stresante este gandit pentru a va ajuta sa gestionati mai bine situatiile stresante. Un studiu a investigat efectele extractului de rhodiola la 101 persoane cu stres legate de viata si de munca. A constatat imbunatatiri semnificative ale simptomelor de stres, cum ar fi oboseala, epuizarea si anxietatea, dupa doar trei zile. Aceste imbunatatiri au continuat pe parcursul studiului.

De asemenea, s-a demonstrat ca Rodiola imbunatateste simptomele de oboseala si epuizare, care pot aparea odata cu stresul cronic. Ba mai mult, intr-un studiu efectuat pe 118 persoane cu burnout legat de stres, acesta a imbunatatit multe masuri asociate, inclusiv stresul si depresia.

Prospect AntiStress Natural:

Mod de administrare: 2 capsule dupa micul dejun si pranz, pana la 4 capsule pe zi.

Compozitie:

Extract de ovaz salbatic (Avena sativa) standardizat la 0,3% flavonoizi (izovitexina) 200 mg

Extract de fructe Schisandra (Schisandra chinensis) standardizat la 1.4% schisandrine 95 mg

Extract de radacina de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) standardizat la 0,8% eleutheroside 78 mg

Extract de radacina de trandafir (Rhodiola rosea) standardizat la 3% rosavine 60 mg

Extract de frunze de balsam de lamaie (Melissa officinalis) standardizat la 7% acid rosmarinic 60 mg

Ingrediente: ovaz salbatic, capsula (hippromeloza), schisandra, ginseng siberian, agent de umplutura (celuloza microcristalina), radacina de trandafir, balsam de lamaie, agent anti-caking (fosfat de tricalcic), agent anti-caking (dioxid de siliciu), agent anti-caking (stearat de magneziu), stabilizator (caragenan), conservant (acetat de potasiu), culoare (complexe de cupru ale clorofilinei).

Alergeni: gluten

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura