Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Circulation + 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei Lei
Cod produs
Belle-A051
Out Of stock
Descriere
Beneficii

- Tonic venos

- Ajuta in cazul picioarelor grele si obosite

- Ajuta circulatia sangelui

- Complex din 5 plante

- Imbunatateste circulatia sanguina

Circulation Bio este un supliment perfect pentru persoanele cu probleme de circulatie sangvina. Acesta combina 5 active pentru a propune un complex de plante care actioneaza asupra circulatiei. Circulation bio actioneaza din interior pentru o actiune durabila. Este posibil sa utilizati Geluri sau creme de revigorare pentru a adauga o actiune externa si pentru a avea un efect pe termen scurt.

Beneficiile Circulation Bio

Cele 5 active continute in complexul Circulation Bio sunt plante si extracte din agricultura ecologica. Acestea sunt adesea folosite in suplimentele alimentare care actioneaza asupra circulatiei. Proprietatile lor sunt complementare, deci este interesant sa le asociem in acelasi produs.

Prima planta este castanul salbatic, un copac inalt cu flori roz si frunze de palmier. Are fructe inedabile, inconjurat de o cocosa spinoasa. Confuzia este adesea facuta intre castan si castan salbatic, vorbind necorespunzator de maro pentru a desemna fructele comestibile. Castanul salbatic este totusi interesant pentru beneficiile sale pe circulatie, permitand mentinerea unei circulatii venoase bune in picioare. Semintele sale care sunt folosite, bogate in ingrediente active, care contin in special aescine. Este o molecula de saponina responsabila de proprietatile castanului.

In plus fata de castanul salbatic, Circulation Bio contine si coacaze negre. Acest mic fruct negru, cu un gust dulce si gustos, nu este folosit numai in gatit, ci si pentru ca are virtuti foarte interesante.

Witch Hazel este o planta medicinala foarte prezenta in America, folosita pentru a face apa cu suplimente alimentare cu frunze. In timp ce micul Holly este nativ al Mediteranei, rizomii acestuia contin ingrediente active responsabile de proprietatile plantei.

Ultimul element al produsului Circulation Bio este strugurii, dozati in oligoproantcianidina. Aceste molecule sunt flavonoide cunoscute pentru proprietatile lor. Ele sunt prezente in mai multe plante, mai mult sau mai putin. Astfel, formulat pentru a va aduce corpul 5 activ pentru o actiune completa, Circulation Bio ajuta la mentinerea unei bune circulatii a sangelui.

Prospect

Compozitie pentru 4 capsule: Chiparos - 600 mg, Vta de vie rosie extract cu 5% polifenoli - 200 mg, Hamamelis - 200 mg, Marron d'Inde extract 20% aescina - 40 mg.

Mod administrare: 4 capsule/zi.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura