Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Menopause bio 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

789 lei Lei
Cod produs
Belle-B051
Out Of stock
Descriere
Beneficii Menopause Bio:

- Calmeaza durerile asociate cu menopauza
- Balonarile
- Tulburari de dispozitie
- Crampe abdominale si intestinale
- Sindrom premenstrual
- Sursa de calciu
- Sinergia a 4 substante active (Maca, calciu, soia, salvie)
- Sanatate osoasa

Oferind o sinergie de 4 activi, Menopauza Bio este un produs complet, potrivit pentru femei in timpul menopauzei. Actioneaza asupra oaselor pentru a le mentine sanatoase, facandu-le un aliat ideal al femeii in aceasta perioada a vietii.

Activele se completeaza reciproc pentru a obtine un produs eficient, care contine atat plante, cat si calciu. Poate fi utilizat singur sau in combinatie cu alte produse din gama Belle & Bio.
Combinand 4 activi, Menopauza Bio este un complex conceput pentru a insoti femeile in timpul menopauzei. Contine in principal Maca, o radacina din Peru, cu multiple proprietati. Actioneaza asupra oaselor pentru a asigura rezistenta si sanatatea oaselor in timpul menopauzei. Oasele sufera daunele legate de scaderea vitezei hormonilor, acestea slabesc si nu au rezistenta. Prin urmare, actiunea asupra oaselor este esentiala in timpul menopauzei.

Pe langa maca, s-a adaugat calciu in compozitia produsului nostru. Acest lucru intareste actiunea asupra oaselor si astfel ajuta la mentinerea unei structuri osoase normale. Calciul continut in corpul uman se gaseste 90% in oase si dinti. Prin urmare, este un element esential al sanatatii bune a osului, de unde si importanta aportului suplimentar in aceasta perioada a vietii unei femei.

Alte doua plante au fost adaugate pentru a obtine cel mai complet produs posibil. In primul rand, salvia, o planta medicinala folosita din cele mai vechi timpuri. In cele din urma, extract de soia, care aduce izoflavone. Este vorba despre molecule de origine estrogena, de origine vegetala, cu o functie similara, dar cu o activitate mult mai mica. Combinate cu primele doua active, aceste plante ofera un supliment pentru Menopauza Bio pentru o actiune optima. Menopauza Bio este un supliment alimentar complet care asigura sanatatea oaselor. Aportul regulat poate actiona asupra problemelor care pot aparea in timpul menopauzei.

Prospect Menopause Bio

Mod de administrare: Luati 3 tablete dimineata si 2 seara.

O cura de 2 luni este ideala, pentru reinnoirea anului.

Compozitie:

Ingrediente  Pentru 5 comprimate (mg)  Activ pentru 5 comprimate (mg)

Maca* - Lepidium meyenii   1250 mg

Stabilisant : citrate de calciu

Extract de Soia* - Glicine Max   250 mg

- din care isoflavone

25 mg

Salvie* - Salvia officinalis L 150 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura