Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Black Cumin Seed (Chimen negru)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
Swanson-BlackCumin60caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Chimen Negru

- stimuleaza sistemul natural de aparare

- aliat ideal in anotimpul de primavara

- tonifiant general

- intareste sistemul imunitar

- bogat in vitamine si minerale

Negrilica este o planta anual cu flori originara din Sudul si Sud-Vestul Asiei, care face parte din familia Ranunculaceae. Denumirea stiintifica este Nigella sativa, iar in popor aceasta este cunoscuta si sub numele de chimen negru, haba al-barakan sau samanta neagra. Negrilica este cunoscuta inca din Egiptul Antic, aceasta fiind gasita in mormantul lui Tutankhamon.

Semintele de chimen negru sunt cele mai venerate seminte medicinale din istorie, acestea avand un rol important in lumea musulmana unde haba al-barakan inseamna "samanta fericirii", iar profetul Mohammed a zis ca: "Ai grija de tine cu aceasta samanta neagra, pentru ca este un leac pentru toate bolile, cu exceptia mortii".

Semintele de nigrelica sunt utilizate atat in medicina pe baza de plante, cat si in alimentatie. Ele se folosesc in Asia si Orientul Mojlociu in prepararea diferitor alimente, cum ar fi piperul negru in Europa.

Negrilica este foarte buna a fi utilizata in sezonul de primavara, deoarece in acest anotimp organismul are nevoie cel mai mult de protectie impotriva virusilor sau a altor tulburari. Planta intareste functia naturala de aparare a organismului, amelioreaza febra fanului, astmul si tulburarile respiratorii in general si minimizeaza racelile.

Prospect Chimen Negru

Informatii nutritionale

Portie de servire- 1 capsula

Cantitate/capsula

Chimen negru (samanta)- 400 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina (fibra de plante), laurat de calciu.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati o capsula de 1-2 ori pe zi cu apa.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura