Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Pharma Citicoline 60 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Cod produs
Ostrovit-Citicolina60capsule
Out Of stock
Descriere
Beneficii citicolina

-          stimularea sistemului nervos - Citicolina sustine functiile sistemului nervos. Aceasta va poate ajuta sa va concentrati mai bine si sa memorati mai repede lucrurile importante. Produsul este recomandat tuturor celor care depun zilnic un efort mental intens.

-          ODIHNA AMELIORATA - Suplimentul nostru alimentar va poate influenta pozitiv starea de spirit si satisfactia generala a vietii. In plus, in timpul utilizarii sale puteti avea mai multa energie, ceea ce va va face sa aveti in mod direct mai multa dorinta de a actiona.

-          IMPACT PROTECTIV - Deoarece suplimentul este bogat in inulina, acesta ofera si mai multa putere prebiotica. Ingredientele active ale produsului sustin buna functionare a microbiotei intestinale si a functiilor hepatice.

-          UTILIZARE USOARA - Suplimentul alimentar OstroVit Pharma Citicoline este disponibil sub forma de capsule usor de inghitit. Un pachet de produs este suficient pentru o suplimentare de o luna de zile. Luati o doza zilnica de supliment dupa ce ati luat o masa principala.

Ce este citicolina si cui o recomandam?

Citicolina, adica CDP-colina, se gaseste in mod natural in celulele tesuturilor umane si animale si este responsabila pentru sinteza fosfatidilcolinei care serveste ca material principal al membranelor celulare. Citicolina poate stimula reducerea tulburarilor de la nivelul barierei hemato-encefalice si al pompei sodiu-potasiu, datorita carora va poate imbunatati capacitatile cognitive. De asemenea, poate avea o influenta pozitiva asupra functiilor tractului digestiv, precum si asupra sanatatii tractului respirator superior.

PROSPECT CITICOLINA

Sugestii de utilizare

Luati 1 portie (2 capsule) zilnic dupa o masa principala.

Ingrediente

Citicolina, invelis de capsula (substanta de umplutura: hidroxipropilmetilceluloza), inulina. Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Informatii nutritionale

Greutatea neta a produsului: 21 g

Portii per recipient: 30

Dimensiunea portiei: 2 capsule

Ingrediente active Pe portie

Citicolina 500 mg*

Inulina 100 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura