Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Lecitina 1200 mg 70 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

289 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Lecitina1200
Out Of stock
Descriere
OstroVit Lecitina 1200 proprietati si beneficii:

Lecitina construieste fiecare celula a corpului nostru

Poate contribui la scaderea colesterolului LDL si creste colesterolul HDL

Poate intarzia procesul de imbatranire a organismului

Sustine concentratia si alte functii cognitive

Prezinta actiunea protectoare a ficatului si a intestinelor

Faciliteaza memorarea si focalizarea

Mentine si creste imunitatea

Mentine o piele frumoasa si sanatoasa

Ajuta la ameliorarea artritei si arterosclerozei

Ostrovit Lecithin 1200 este un supliment alimentar in capsule care contin lecitina de soia. Suplimentul este dedicat in primul rand persoanelor care sufera de probleme nervoase si cardiovasculare, precum si celor care doresc sa-si imbunatateasca memoria, capacitatea de concentrare si concentrare. Datorita proprietatilor speciale ale lecitinei, suplimentul poate imbunatati starea generala a organismului.

Ostrovit Lecitina 1200

Lecitina este un compus fosfolipid care actioneaza ca principalul bloc de constructie al membranelor celulare din corpul nostru. Poate fi gasit in rinichi, creier, ficat, precum si in celulele nervoase care construiesc tesuturi. Lecitina a fost extrasa pentru prima data din galbenusurile de ou, dar acum materia prima este eliminata din plante ca un produs secundar al rafinarii uleiului. In ciuda faptului ca este dificil sa alimentati lecitina din alimente, cel mai bun mod este sa o suplimentati. Lecitina OstroVit este recomandata in special persoanelor care lucreaza mental. Datorita suplimentarii constante, suplimentul poate ajuta in functionarea zonelor creierului, responsabil pentru procesele de amintire, asociere a faptelor, concentrare sau imbunatatirea generala a starii de spirit. Exista studii care indica faptul ca suplimentarea cu lecitina poate scadea colesterolul total LDL. Utilizarea lecitinei inseamna, de asemenea, beneficiile protejarii ficatului si intestinelor impotriva factorilor externi daunatori, cum ar fi medicamentele puternice, alcoolul si toxinele.

Prospect Lecitina:

Mod de administrare: Consumati 1 portie (1 capsula) zilnic, de preferinta cu o masa.

Valori nutritionale

1 capsula

Soia lecitina

1200 mg

Lecitina de soia, gelatina, umectant - glicerol; apa.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

ATENTIE:  Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura