Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment OstroVit Ulei de ficat de cod 500 mg 60 Capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

298 lei Lei
Cod produs
OstroVit-UleiFicatCod
Out Of stock
Descriere
Proprietati si beneficii OstroVit Ulei de ficat de cod

Sustine buna functionare a sistemului cardiovascular.

Vitaminele A si D solubile in grasimi

Poate creste imunitatea generala a corpului nostru.

Vitamina A (retinolul) sustine buna functionare a ochiului.

Suport pentru sistemul scheletului.

Vitamina D poate imbunatati starea de spirit si bunastarea generala.

O multitudine de acizi grasi esentiali omega 3.

Scade nivelul de Colesterol rau si creste nivelul de Colesterolul bun

Ajuta la ameliorarea inflamatiei

Poate avea efecte antiinflamatorii.

Uleiul de ficat OstroVit Cod este un supliment alimentar in capsule care contin ulei de ficat din codul Atlantic, imbogatit cu vitamine A si D. Este una dintre sursele cu rezerve ridicate de acizi grasi esentiali omega 3 (in principal EPA si DHA) si sustine buna functionare din vederea vitaminei A, precum si a vitaminei D, care joaca un rol fundamental in protectia si constructia oaselor noastre, precum si in promovarea bunastarii. Preparatul a fost creat pentru sportivi si pentru persoanele a caror dieta este deosebit de saraca in acizi grasi omega 3 nesaturati.

OstroVit Ulei de ficat de cod

Uleiul de ficat de cod este un produs cunoscut popular pentru specificul sau, in cea mai mare parte, din pacate, gustul si mirosul intolerabil pot fi completate intr-o forma mult mai convenabila, de exemplu in capsulele de gel, folosite de compania OstroVit. Tran este o sursa valoroasa de vitamine si acizi grasi nesaturati din grupul omega 3 si, mai presus de toate, fractiile EPA - acid eicosapentaenoic si DHA - docosahexan, care sunt fara indoiala indispensabile in dieta noastra pentru functionarea corecta a multor mecanisme vitale precum sistemul nervos. , sistemul cardiovascular si sistemul scheletului. Uleiul de ficat de cod este, de asemenea, o multitudine de vitamine A si D, care imbunatatesc activitatea sistemului nostru imunitar (imun) de neinlocuit in lupta impotriva toxinelor si microorganismelor.

Prospect ulei de ficat de cod:

Mod de administrare: Luati 1 portie (1 capsula) zilnic.

Valori nutritionale

1 capsula

% DZR

Ulei din ficat de Cod

500 mg

-

Vitamina A

375 �g

47 %

Vitamina D

3.38 �g

68 %

Ulei de ficat de cod (peste), compozitie de acoperire (gelatina, umectant: glicerol; apa purificata), retinol (vitamina A), colecalciferol (vitamina D).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura