Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab Echinacea 100mg - 50 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Cod produs
Activlab-Echinacea100mg50caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Echinacea:

- Creste imunitatea natural

- Benefica pe timp de iarna

- Ajuta organismul impotriva racelii

Echinacea este un supliment alimentar obtinut din Echinacea, o planta cunoscuta de ani de zile pentru virtutile sale asupra sistemului de aparare al organismului. Este perfect pentru perioada de iarna, de exemplu, atunci cand corpul este obosit, slabit si trebuie sa se ocupe de agresiunile externe. Cel mai bine este sa-l folosesti ca un ameliorator, sa sustii corpul in momente dificile ale anului. Aportul regulat maximizeaza efectul echinaceei asupra corpului uman.

Beneficiile Echinaceea

Echinacea este o planta originara din America de Nord, capabila sa creasca in soluri destul de temperate, insorite si bogate. Numele sau stiintific este Echinacea purpurea, dar exista si o alta specie, Echinacea angustifolia. Acesta a fost intotdeauna folosit in istorie, in special inainte de sosirea primelor antibiotice pentru a lupta impotriva microorganismelor. Impiedicandu-se de ceva timp, este folosit din nou pentru a face fata microorganismelor din ce in ce mai rezistente la antibiotice.

Aceasta planta poate fi prezentata sub forma de perfuzie, ceai, capsule, decoct, suc sau alte suplimente alimentare. In acest caz, poate fi pus in capsula, tableta sau chiar in gelula. Este prezentata sub forma de capsule, care contine numai praf de echinacee din agricultura ecologica. Pentru a obtine pulberea de plante, partile aeriene sunt uscate si apoi zdrobite.

Aceasta planta face obiectul a numeroase studii stiintifice pentru a studia toate proprietatile sale asupra corpului uman. Una dintre principalele virtuti ale echinaceei este sa actioneze asupra sistemului de aparare a corpului si astfel sa contribuie la buna functionare a acestuia. Apoi, este posibil sa se obtina Echinacea, perfect adaptata pentru a favoriza apararea naturala a corpului. Ideal in perioada de iarna sau pentru persoanele care doresc sa sustina sistemul lor imunitar.

PROSPECT

Cantitate/ 1 capsula 1

(Echinaceae purpureae) 100 mg*

* Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente- Agent de incarcare - celuloza microcristalina, maltodextrina, extract de Echinaceae purpureae, agent antiaglomerant - saruri de magneziu ale acizilor grasi, capsula (gelatina, colorant - dioxid de titan). Poate contine derivati din: cereale care contin gluten, soia, lapte.

Utilizare- 1-2 capsule pe zi. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut al unei diete variate. O dieta variata si echilibrata este o conditie prealabila pentru o stare de sanatate buna.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura