Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab Sylimaryna 70mg, 30 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Cod produs
Activlab-Silimarina30caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii-

-          sustine functia hepatica;

-          protejeaza si reface celulele hepatice;

-          contribuie la eliminarea toxinelor;

-          detoxifica ficatul;

-          are proprietati antioxidante.

Laptele de ciulin sau armurariul (cu silimarina) este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume. Acesta a fost utilizat de secole in ameliorarea bolilor de ficat. Ingredientul sau activ este silimarina, substanta extrasa din seminte care are abilitatea de a detoxifica ficatul si asprijini sanatatea hepatica. Silimarina este un hepato protector bine-cunoscut pentru efectele sale benefice fiind utilizat in cazul expunerii ficatului la substante, alimente sau medii nocive cat si in ameliorarea propriu-zisa a unor afectiuni hepatice, renale si biliare, de exemplu hepatita etanolica. Principala proprietate a laptelui de ciulin pentru care este recunoscut si utilizat pe scara larga este capacitatea de a ajuta la regenerarea celulelor hepatice.

PROSPECT

Administrare: Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi.

Cantitate/1 capsula

Extract din ciulinul laptelui - 100 mg*

(inclusiv silimarina)- 70 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita

AVERTISMENT: Daca sunteti insarcinata, alaptati, luati medicamente sau aveti orice afectiune medicala, consultati medicul inainte de utilizare. Evitati acest produs daca sunteti alergic la ambrozie sau la flori asemanatoare margaretelor. Intrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse. Nu este destinat utilizarii de catre persoane cu varsta sub 18 ani. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei. Nu utilizati daca sigiliul de sub capac este rupt sau lipseste.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura