Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar NeoCell Keratin Hair Volumizer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1499 lei Lei
Cod produs
NeoCell-KeratinHair
Out Of stock
Descriere
Iubeste-ti parul si te va iubi inapoi. NeoCell Keratin Hair Volumizer Supplement contine keratina testata clinic pentru a spori puterea parului si pentru a creste luciul, precum si alte ingrediente precum colagen, extract de fructe Amla si vitamina C pentru a sprijini pielea frumoasa si parul sanatos.

Acest amestec de ingrediente este formulat pentru a sustine frumusetea stralucitoare in interior si in exterior. Folosind stiinta colagenului, colagenul nostru hidrolizat poate furniza unele dintre elementele de constructie de care corpul nostru are nevoie pentru a produce colagen.

Colagen alimentat cu iarba si fara gluten, fara soia, fara lactoza si nu contine arome artificiale si numai ingrediente care nu sunt OMG (testate IGEN). Luati zilnic cu bautura dvs. preferata pentru sanatatea parului, care incepe din interior. Lasati frumusetea dvs. sa straluceasca din cap pana in picioare, cu NeoCell Keratin Hair Volumizer.

Acest produs nu este destinat diagnosticarii, tratamentului, vindecarii sau prevenirii oricarei boli.

PROSPECT

BENEFICII ANTIOXIDANTE: Contine ingrediente cheie precum vitamina C, o parte importanta a formarii optime de colagen, extract de fruct Amla, pentru sustinerea parului sanatos
FARA GLUTEN + PALEO: Aceasta formulare nu contine arome de soia, grau, lactoza sau artificiale si este nemodificata, fara gluten si paleo-prietenoasa
INGREDIENTE: Formulat cu ingrediente care sunt biodisponibile in organism

Mod de administrare: luti 2 capsule zilnic.

Compozitie pentru 2 capsule:

Vitamina C: 20 mg (22%)
Niacina: 9 mg (56%)
Vitamina B6: 1 mg (59%)
Biotina: 150 mcg (500%)
Acid Pantotenic: 6.8 mg (136%)
Zinc: 7.5 mg (68%)
Cupru: 0.83 mg (92%)
Sodiu: 5 mg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura