Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Solgar Ulei Oregano salbatic 175mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
Solgar-OilOregano
Out Of stock
Descriere
Beneficii ulei de Oregano

- Ajuta la minimizarea problemelor usoare ale stomacului

- Intareste sistemul imunitar

- Creste flexibilitatea articulatiilor si a muschilor

- Imbunatateste sanatatea respiratorie

Ce este Uleiul de Oregano?

Uleiul de Oregano este un extract din planta Oregano, cunoscuta si ca Origanum Vulgare. Aceasta planta este, de asemenea, un membru al familiei de plante Labiatae. Uleiul din Oregano este un purificator foarte puternic, care ofera multe beneficii pentru sanatate. Este o substanta naturala extrasa din plante salbatice de oregano si doi compusi cheie gasiti in ea sunt carvacrolul si timolul. Studiile au aratat ca ambii acesti compusi au efecte semnificative asupra microorganismelor daunatoare care provoaca multe boli la oameni.

Este important sa nu confundati uleiul de oregano cu oregano comun, care este folosit ca un condiment pentru gatit. Oreganul comun este de obicei Origanum Marjoram, in timp ce Ulei de Oregano este derivat din Origanum Vulgare.

De ce sa luati Ulei de Oregano?

Uleiul de Oregano este cunoscut pentru a fi un ulei puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar care poate reduce durerea si inflamatia si poate elimina eficient infectiile. De asemenea, ajuta la intarirea sistemului imunitar, la cresterea flexibilitatii articulatiilor si a muschilor, la imbunatatirea sanatatii respiratorii. Cel mai cunoscut si raspandit beneficiu al uleiului de oregano este capacitatea sa de a minimiza problemele usoare ale stomacului. De asemenea, este bine cunoscut pentru calitatile sale de tuse. Cu toate acestea, Oregano are multe alte beneficii, printre care: ciuperca exterminatoare, probleme digestive, dureri de cap migrena, picioare grele, durere in gat, probleme respiratorii, matreata (si alte probleme ale pielii).

Exista efecte secundare ale uleiului de Oregano?

Uleiul de oregano poate reduce capacitatea corpului de a absorbi fierul. Prin urmare, se recomanda ca orice utilizare regulata sa fie combinata cu consumul regulat de suplimente de fier. Din acest motiv, femeile insarcinate sunt sfatuite sa nu ia in mod regulat Ulei de Oregano.

Persoanele care au alergii la cimbru, busuioc, menta sau salvie pot fi sensibile la Ulei de Oregan, de asemenea, deoarece sunt in aceeasi familie de plante. Daca apar iritatii ale pielii, eruptii cutanate sau varsaturi atunci cand se utilizeaza, se recomanda intreruperea utilizarii si consultarea medicului dumneavoastra.

Prospect Ulei de Oregano

Mod administrare: Pentru adulti, luati o (1) gelula o data pe zi, de preferinta cu mese.

Daca aveti o senzatie de caldura dupa utilizare, aceasta este o reactie normala.

Portie: 1 gelula

Portii pe container: 60

Compozitia pe servire:

Uleiul de Oregano (Origanum Vulgare) (antena) 175 mg

Atentie: Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.

Alte ingrediente: Ulei de masline, gelatina, glicerina vegetala, ulei de oregano, apa purificata.

Informatii alergene: Nu contine gluten, culoare artificiala, aroma sau indulcitori, conservanti, zahar, amidon, lapte, lactoza, soia, grau, drojdie, peste. Fara sodiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura