Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Osavi Ashwagandha Extra, 450mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Cod produs
Osavi-AshwagandhaExtra120
Out Of stock
Descriere
Beneficii Ashwagandha Extra

-          ashwagandha are proprietati adaptogene
-          ashwagandha sprijina in perioadele de tensiune mentala si nervoasa si de anxietate
-          ashwagandha ajuta la sprijinirea relaxarii, a bunastarii mentale si fizice
-          vitamina b12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la functiile psihologice normale si la reducerea oboselii
-          usor de administrat

Supliment alimentar sub forma de capsula ce contine extract de radacina de ashwagandha (Withania somnifera) si vitamina B12 (metilcobalamina). Ashwagandha este o planta folosita de milenii in Ayurveda.

De milenii, oamenii au luat ashwagandha pentru a ajuta cu probleme precum tensiunea mentala si nervoasa. Suplimentele alimentare moderne ca ale noastre fac acest lucru un pas mai departe, combinand aceasta planta cu vitamina B12, care stimuleaza energia. Acest lucru ajuta la sustinerea unui stil de viata activ prin tintirea functiilor cheie in intregul corp.

Ashwagandha este o planta si suplimentele folosesc de obicei extractul de radacina al plantei. Este cunoscut pentru proprietatile sale adaptogene, ceea ce inseamna ca ne scade sensibilitatea la factorii de stres. Acest lucru ne poate ajuta sa atingem echilibrul emotional si sa crestem bunastarea generala. De asemenea, poate ajuta la inima si sistemul cardiovascular. Pe de alta parte, B12 contribuie la functiile cheie ale corpului, inclusiv sistemul nervos, functia psihologica si reducerea oboselii si oboselii.

Puteti obtine vitamina B12 prin alimente precum oua, peste, carne si lapte. Veganii si vegetarienii s-ar putea lupta sa obtina VNR din aceste motive, dar combinatia ashwagandha B12 nu vizeaza doar acele nevoi alimentare. Merge cu un pas mai departe pentru a ne ajuta cu echilibrul emotional si nivelul de energie. Daca acest impuls este ceea ce aveti nevoie, luarea uneia dintre capsulele noastre pe zi va poate ajuta sa il obtineti.

CE ESTE SPECIAL LA ASHWAGANDHA EXTRA?

- Contine metilcobalamina o forma activa a vitaminei B12
- Contine extract de radacina de Ashwagandha (Withania somnifera), DER 4:1, standardizat pentru un min. 1% withanolide
- Eticheta curata - fara aditivi inutile
- Potrivit pentru vegetarieni si vegani
- Ambalaj din BioPET (30% din plastic provine din trestie de zahar)

Prospect Ashwagandha Extra

Cantitate/1 capsula

Vitamina B12 (methylcobalamin)- 100 g (DZR 4 000%
Ashwagandha (Withania somnifera) extract de radacina, DER 4:1, standardizat pentru 450 mg (min. 1% withanolide- min. 4,5 mg)

DOZA ZILNICA RECOMANDATA

1 capsula

MOD DE UTILIZARE

Inghititi capsulele cu un pahar cu apa. Va recomandam sa luati o capsula seara, imediat dupa ultima masa.

INGREDIENTE

Extract de radacina de Ashwagandha (Withania somnifera), inulina, coaja (hidroxipropil metil celuloza), L-leucina, vitamina B12 (manitol, metilcobalamina).

AVERTIZARE SI DEPOZITARE

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita. Consumul excesiv poate produce efecte laxative. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta echilibrata. O dieta variata si un stil de viata sanatos trebuie efectuate pentru a ajuta la mentinerea sanatatii normale. A se pastra intr-un loc intunecat si uscat, la temperatura camerei, la indemana copiilor mici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura