Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson St. John's Wort (Sunatoare)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Cod produs
Swanson-StJohnsWort120
Out Of stock
Descriere
Beneficii St. John's Wort (Sunatoare)

ofera o stare de relaxare, buna dispozitie si liniste interioara;

ajuta in mentinerea si restabilirea echilibrului emotional;

ajuta in caz de stres;

calmeaza nervii;

amelioreaza tulburarile de dispozitie.

Sunatoarea este o planta perena ce se gaseste in zone uscate, insorite si creste pana la 90 cm. Planta are puternice proprietati calmante si relaxante, devenind una din cele mai populare remedii naturiste pentru ameliorarea dezechilibrelor emotionale.

Sunatoarea este cunoscuta pentru efectele sale antidepresive fiind considerata o planta magica ce ne ofera o stare de bine si insenineaza mintea.  Aceasta este utilizata de mai bine de 2500 de ani pentru a ameliora melancolia, tulburarile de somn si de dezpozitie. De asemenea, este benefica daca doriti sa renuntati la fumat si accelereaza refacerea ranilor, avand efect calmant.

Prospect

Mod de administrare indicat: Ca supliment alimentar, 1 capsula de 2/zi

Continut: 375 mg Sunatoare/capsula

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura