Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Ghimbir Bio 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549 lei Lei
Cod produs
Belle-B021
Out Of stock
Descriere
Beneficii Ghimbir:

- ofera energie si vitalitate;

- eficient impotriva trasmiterii bolilor;

- promoveaza rezistenta organismului.

Ghimbirul este o planta erbacee originara din Asia, zona tropicala, iar radacina sa foarte aromata bogata in uleiuri eterice a fost utilizata din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale asupra sanatatii. Radacina de ghimbir are proprietati revigorante, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta organismului la factori de stres sau efort fizic si reduce oboseala.

Suplimentul Ghimbir este un aliat ideal in caz de oboseala, cum ar fi dupa o calatorie lunga, datorita proprietatilor tonifiante si energizante ale radacinii de ghimbir, care reduce in mod semnificativ semnele de oboseala si promoveaza o stare generala plina de energie si pofta de viata.

De asemenea, radacina de ghimbir poate minimiza disconfortul asociat cu utilizarea transportului sau din timpul sarcinii, si anume: voma si greata, datorita efectului antiemetic. Acesta fiind un aliat bun in calatoriile cu avionul, masina sau in timpul sarcinii.

Ghimbirul are puternice proprietati antioxidante si anti-inflamatorii, acesta avand capacitatea de a proteja celulele organismului de atacurile radicalilor liberi.

Prospect Ghimbir

Mod de administrare: 6 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Radacina de ghimbir Bio

270 mg

Stearat de magneziu vegetal

Siliciu

Ambalaj capsula - gelatina, clorofila naturala

Fara OGM si fara gluten.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura