Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar MaxLife Colagen UC-II (Colagen 2) 40mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Cod produs
MAXLife-ColagenUC-II
Out Of stock
Descriere
Beneficii Colagen tip 2 :

-sustine sanatatea sistemului osos si muscular ;

-amelioreaza durerilor si inflamatiile de la nivelul articulatiilor, ligamentelor si incheieturilor ;

-benefic in minimizarea osteoartritei, afectiunilor ligamentelor si reumatismului;

-reface tesutul cartilajelor ;

-imbunatateste aspectul pielii, unghilor si parului.

Colagenul de tip 2 reprezinta aproximativ 50% din proteina cartilaginoasa, constituind baza pe care se formeaza articulatiile si muschii. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul de colagen scade in mod natural in organism, efect ce il resimtim la nivelul sistemului osos si muscular. Astfel, devenim din ce in ce mai rigizi, apar dureri si inflamatii la nivelul articulatiilor, ligamentelor, incheieturilor etc. In consecinta, scazand productia naturala de colagen, devine din ce in ce mai important sa ne ajutam corpul prin aport extern.

Suplimentele pe baza de colagen de tip II sunt utilizate in mod obisnuit pentru ameliorarea simptomelor asociate inaintarii in varsta. De asemenea, acestea isi fac loc in alimentatia sportivilor, aportul de colagen fiind deosebit de important in refacerea musculaturii, tetusturilor, cartilajelor si pentru buna functionare a sistemului osos si muscular.

Prospect Colagen tip 2:

Mod de administrare recomandat: Ca supliment alimentar, 1 capsula/zi inainte de culcare preferabil pe stomacul gol. Pentru efecte optime se recomanda minim 3 luni de utilizare.

Compozitie/1 capsula : Colagen de tip 2- 40 mg.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura