Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar HS Labs Colagen Hidrolizat pudra 200 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
HS0747
Out Of stock
Descriere
Colagen Hidrolizat pudra 200 grame

Reumple rezervele de colagen pentru o varietate de beneficii.
Beneficii Colagen Hidrolizat Pulbere:
Amelioreaza durerile musculare si articulare
Imbunatateste structura parului, pielii si unghiilor
Imbunatatirea integritatii cartilajului
Mobilitate si flexibilitate crescuta
Reducerea inflamatiei in tesutul conjunctiv
Gust grozav
Are efect anticelulitic
Ajuta in productia de noi fibre de colagen
Reduce semnele vizibile ale imbatranirii
Sustine pielea, parul si unghiile puternice si sanatoase
Ajuta la mentinerea oaselor si dintilor puternici

Colagen Pudra contine un amestec de aminoacizi formulati special pentru a ajuta la refacerea stocurilor de colagen ale organismului pentru a reduce semnele vizibile de imbatranire, pentru a sustine oasele sanatoase si pentru a hrani pielea, parul si unghiile sanatoase. Colagenul este un compus fundamental si un element esential pentru toate sistemele corporale majore. Ca parte importanta a tesuturilor moi, incluzand pielea, muschii, tendoanele, ligamentele si tesutul osos, COLLAGEN POWDER ajuta la mentinerea nivelului natural de colagen al organismului, care in mod obisnuit incetineste cu aproximativ 1,5% in fiecare an, dupa varsta de 25 de ani.

Compusa din 18 aminoacizi, COLAGEN PUDRA este o sursa buna de glicina, prolina, alanina si hidroxiprolina, care ajuta la producerea peptidelor care stimuleaza celulele fibroblaste, ajutand la producerea si reorganizarea de noi fibre de colagen pentru a intari tesuturile conjunctive si matricea extracelulara .

Anti-imbatranire: COLAGEN HIDROLIZAT PULBERE contine o combinatie de aminoacizi esentiali si neesentiali necesari pentru a restabili colagenul in organism si pentru a minimiza aparitia semnelor vizibile de imbatranire, inclusiv linii fine, riduri si elasticitatea pielii.

sanatatea pielii, unghiilor si a parului: COLAGEN HIDROLIZAT PULBERE ofera procente mari de aminoacizi din tesuturile moi, pentru a sustine profilele paralele cu cele din tesuturile moi, inclusiv tesuturile, muschii si tesuturile conjunctive. Acest amestec de aminoacizi poate fi deosebit de util pentru a repara paturile de unghii zdrobite, impartite si deteriorate, pentru a ingrosa parul fin si pentru a adauga substanta, in acelasi timp incetinind caderea parului.

Oasele puternice: Colagenul este un constituent principal in oase si dinti. COLLAGEN POWDER livreaza aceasta parte importanta a matricei osoase pentru dintii si oasele sanatoase.
HS Labs Colagenul cu vitamina C contine colagen hidrolizat si vitamina C. Vitamina C este un antioxidant important care promoveaza sanatatea dintilor, gingiilor si oaselor. De asemenea, este important pentru sinteza colagenului, segmentul intracelular care mentine rezistenta tesuturilor.

Prospect COLAGEN HIDROLIZAT PULBERE Mod administrare: Se dizolva o doza (5 grame) cu apa sau suc de portocale.
Pentru cele mai bune rezultate, utilizati un blender.
Cel mai bun daca este luat pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de masa.
Portie de servire: 1 cupa (5000 mg)
Portii pe container: 40
Compozitie pe servire
Colagen 4383 mg
Vitamina C 250 mg.
Ingrediente: colagen de vita hidrolizat, acid l-ascorbic (vitamina c), regulator de aciditate: acid citric, arome: concentrat de morcov negru in pulbere, indulcitori: sucraloza, acesulfam k.
Informatii despre alergeni: nu contin: Soia, grau, lactoza, amidon, porumb, drojdie sau arome artificiale. Fara gluten.
Nu depasiti doza recomandata. Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. Atunci cand se utilizeaza corect si se iau conform instructiunilor, suplimentele de colagen nu ofera nici o reactie adversa adversa sau interactiuni pentru majoritatea oamenilor.
Depozitati intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura