Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Zinc Orotate - 60 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
Swanson-ZincOrotate
Out Of stock
Descriere
Beneficii Zinc orotat

creste imunitatea;

stimuleaza productia de colagen;

actioneaza ca un tonic pentru piele;

eficient in ameliorarea acneei si eczemelor;

are proprietati antioxidante;

incetineste procesul de imbatranire

regleaza apetitul;

se absoarbe usor in organism;

capsule vegane.

Zincul este cel mai bine cunoscut ca antioxidant si pentru eficienta sa in stimularea imunitatii Insa, acest mineral este important pentru o multitudine de functii si procese in organismul uman, inclusiv productia de energie, de colagen, digestie, neuroprotectie, protectie celulara.

Zincul este al doilea oligoelement cel mai bogat din corp, dupa fier, si este prezent in fiecare celula, fiind necesar pentru activitatea a peste 300 de enzime care sustin metabolismul, digestia, functia nervoasa si multe alte procese.

Orotatul de zinc combina zincul elementar cu compusul heterociclic acid orotic care actioneaza ca facilitator de trasport al mineralelor in organism. Acesta a fost utilizat in premiera de renumitul medic german Hans Nieper ca formula pentru imbunatatirea si eficientizarea absortiei aportului de minerale in corp. Astfel, orotatul de zinc a devenit unul dintre suplimentele cu cea mai mare biodisponibilitate.

Deficitul de zinc este un factor de risc major pentru acumularea de toxine, inflamatia gastrointestinala, suprimarea imunitatii si dezechilibrele hormonale. Prin urmare, consumul unei cantitati suficiente de zinc este crucial pentru sanatatea si bunastarea generala.

Prospect

Mod de administrare indicat: Ca supliment alimentar, 1 capsula vegana / 1-2 zi

Continut: Zinc (din orotat de zinc) 10 mg/capsula vegana

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate!

Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura