Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Belle&Bio Zinc 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
Belle-C045
Out Of stock
Descriere
Beneficii Zinc:

- intareste sistemul imunitar;

- promoveaza sanatatea si frumusetea pielii;

- face parul mai frumos.

Zincul este un oligoelement care are capacitatea de creste performanta sistemului imunitar si de a mentine sanatatea pielii si parului. Zincul, ca si alte minerale esentiale, are un rol important la indeplinirea unor functii in organism, cum ar fi: diviziunea celulara, functia cognitiva si sinteza ADN-ului. Doua capsule de supliment ofera organismului necesarul zilnic de zinc de care are nevoie corpul pentru a functiona la potentialul sau maxim si pentru a minimiza deficienta acestui mineral important.

Zincul este un mineral important pentru sanatatea sexuala, acesta stimuleaza fertilitatea, ajuta in caz de impotenta si libidoul scazut si imbunatateste performantele sexuale.

Deficienta de zinc poate duce la autism, schizofrenie, pierderea capacitatii de concentrare, depresie, alcoolism si tulburari de comportament. Pentru a minimiza un nivel mai mic decat cel recomandat, trebuie sa luam suplimente pe baza de zinc, avand in vedere ca dieta este saraca si nu ne poate oferi necesarul zilnic. De asemenea, zincul este foarte important pentru functia imunitara, in special pentru cei sensibili la raceli si predispusi la infectii.

Prospect Zinc

Mod de administrare: 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.

Ingrediente

Pentru o capsula

Pilodate de zinc

37,5 mg

Din care zinc

7,5 mg

Agenti anti-aglomerant: Stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu

Maltodextrina

Ambalaj capsula - gelatina din clorofila naturala

Fara OGM si fara gluten.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura