Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit Spiruline 90 Tablete

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2099 lei Lei
Cod produs
OstroVit-Spiruline
Out Of stock
Descriere
Beneficii OstroVit Spiruline

-          Sprijina procesele de curatare a corpului cu metale grele

-          Ajuta la intarirea sistemului imunitar ca urmare a productiei crescute de limfocite T si B.

-          Are efecte alcalinizante asupra organismului

-          Ajuta la scaderea zaharului din sange

OstroVit Spiruline este un supliment alimentar in tablete care contin extract de spirulina. Spirulina este o alga albastra-verzui, numita alga care creste pe lacuri si alte rezervoare de apa dulce. Spirulina cunoscuta si folosita in antichitate in medicina populara. Apartine grupului de superalimente deoarece are in compozitie cantitati foarte mari de substante nutritive care ne afecteaza pozitiv corpul. Fabricat prin metoda Broken Cell Walls, care creste semnificativ absorbtia suplimentului.

Spirulina OstroVit

Spirulina se caracterizeaza prin cea mai mare cantitate de proteine din toate plantele comestibile cunoscute. Este o sursa de proteine complete cu 18 aminoacizi. Proteina este de aproximativ 60-70% din greutatea uscata a spirulinei si, prin urmare, se numeste in mod colocvial carne verde. Poate fi un excelent complement al dietei pentru persoanele care limiteaza consumul de produse din carne sau proteine din lapte, de exemplu vegetarieni. Ele pot fi, de asemenea, o buna sursa alternativa de peptide pentru persoanele cu intoleranta la proteine din alte produse bogate in proteine. Spirulina este bogata in mai multe forme de sulf, care se simt in gustul sau, care seamana cu oua fierte. Acesta este un alt ingredient important care ajuta la intarirea sistemului imunitar, precum si la imbunatatirea starii pielii. Vopseaua albastra continuta in spirulina se caracterizeaza prin proprietati de curatare, deoarece poate ajuta la detoxifierea organismului, in special la persoanele care abuzeaza de alcool sau fumeaza tigari.

Prosepct Spiruline:

Mod de administrare: Consumati 1 portie (2 comprimate) de doua ori pe zi.

Ingrediente active

1 portie (2 tab)

2 portie (4 tab)

Pudra alge - spiruline

1000 mg

2000 mg

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura