Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Nutrisan Nattokinase Forte (Nattokinaza)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9999 lei Lei
Cod produs
Nutrisan-NattokinaseForte
Out Of stock
Descriere
Beneficii pentru sanatate ale nattokinasei:

In medicina alternativa, se considera ca nattokinaza ajuta persoanele cu boli cardiace si vasculare, in parte prin descompunerea cheagurilor de sange care pot impiedica circulatia. Nattokinase este benefic in-

Anghina

Ateroscleroza

Tromboza venoasa profunda (DVT)

Hemoroizi

Hipertensiune arteriala

Infarct miocardic (atac de cord)

Boala periferica a arterei (PAD)

Accident vascular cerebral

Varice

Nattokinaza Forte contine o forma foarte stabila si activa de nattokinaza care nu contine vitamina K2. Nattokinaza apare in mod natural in natto (soia fermentata), un fel de mancare traditional japoneza.

Vitamina B1 sustine functia normala a inimii si contribuie la un metabolism normal cu energie.

Ce este Nattokinase?

Nattokinaza este o enzima (o proteina care grabeste reactiile biochimice) si este extrasa dintr-un aliment popular japonez numit natto. Natto sunt boabele de soia fierte care au fost fermentate cu o bacterie numita Bacillus natto.

Natto a fost folosit ca remediu popular pentru boli ale inimii si ale sistemului circulator (boli cardiovasculare) de sute de ani. Nattokinaza, substanta chimica din natto care este probabil responsabila pentru efectele sale, a fost descoperita de un cercetator al Universitatii din Chicago, Dr. Hiroyuki Sumi.

Nu veti gasi nattokinaza in alimente de soia, altele decat natto, deoarece nattokinaza este produsa prin procesul de fermentare specific folosit pentru a face natto.

Cum functioneaza Nattokinase?

Nattokinaza scade capacitatea sangelui de a se coagula. Acest lucru ?subtiaza sangele? si va poate proteja impotriva afectiunilor cauzate de cheaguri de sange precum accident vascular cerebral, atac de cord si altele.

Exista probleme de siguranta?

Nattokinaza este SINGURA atunci cand este luata pe cale orala in cantitati frecvent intalnite in alimente. Nattokinaza este o componenta naturala a naturii din soia. A fost consumat de rutina in culturile japoneze de sute de ani.

Prospect Nattokinase Forte

Mod de administrare: 1 - 2 capsule, de 2 ori pe zi

Compozitie: Nattokinaza (2000 FU) 100 mg

Vitamina B1 (tiaminemononitraat) 0,6 mg 54,5%

Alergeni: soia

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura