Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Swanson Ashwagandha, 450mg - 100 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Cod produs
Swanson-Ashwagandha450
Out Of stock
Descriere
Beneficii Ashwagandha

Planta adaptogena

Sprijina relaxarea si calmarea

Ofera sprijin pentru un raspuns sanatos la stresul cotidian

Formula pe baza de plante

Sprijina functionarea optima a sistemului circulator

Contribuie la mentinerea functionarii propice a sistemului nervos

Ajuta la cresterea eficientei fizice

Sprijina procesele memoriei

Ashwagandha de la Swanson este un supliment alimentar sub forma de capsule, ce contin Ashwagandha (withania somnifera), un adaptogen puternic cu multiple proprietati benefice. Ca si adaptogen, Ashwagandha sprijina nivelurile normale de cortizol si regleaza sistemul suprarenalian. Drept raspuns, ofera sprijin pentru un raspuns sanatos la stresul cotidian. Pe langa proprietatile sale benefice asupra stresului, Ashwagandha sprijina sanatatea sistemului imunitar.

Pentru ce se foloseste Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha?

Unul dintre lucrurile care fac ca acest adaptogen de onoare sa fie atat de puternic este constituentele alcaloidelor ascunse in el, cunoscute sub numele de withanolides. Atunci cand sunt combinate atat cu apa, cat si cu nutrientii solubili in grasimi ai plantei, ei vin sa ofere cea mai holistica formula Ashwagandha.

Lucrand prin promovarea echilibrului in tot corpul, acest adaptogen remarcabil amplifica de fapt abilitatile de autoreglare ale organismului. Sistemele cheie precum imunitatea, reproducerea, neurologia si endocrinele sunt intr-un fel ameliorate prin introducerea Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha.

-    Reduce anxietatea si stresul.

-    Reduce nivelul cortizolului si poate inhiba stresul, consumul de stres, anxietatea, nivelul de cortizol si poftele alimentare legate de stres

-    Imbunatateste functia cognitiva, inclusiv memoria

-    Creste rezistenta fizica, rezistenta si chiar rata de recuperare musculara

-    A fost chiar dovedit ca ajuta la imbunatatirea functiei sexuale atat la barbati, cat si la femei

O actualizare foarte moderna a unui remediu pe baza de plante complet antic, Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha este modalitatea ideala de a restabili echilibrul in viata ta de zi cu zi. Bucura-te de beneficiile sale naturale si experimenteaza adevarata putere a Ayurveda pentru tine.

Prospect

Informatii nutritionale:

Per servire:

Ashwagandha (radacina)

900mg

Recomandare de utilizare: A se consuma 2 capsule de 1-2 ori pe zi. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de lumina soarelui.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura