Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment OstroVit Tribulus Terrestris 90% Saponine 1000 mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

439 lei Lei
Cod produs
Ostrovit-Tribulus90
Out Of stock
Descriere
Tribulus Terrestris 90% Saponine 60 Capsule

Ostrovit Tribulus Terrestris este un supliment alimentar de cea mai buna calitate care contine un extract de fructe alunite macinate (tribulus t.) Cu un continut total de 90% saponine. In mod natural, va sprijini cresterea testosteronului endogen in organism si va oferi vitalitate si energie nu numai sportivilor, ci tuturor celor care le pasa de bunastarea lor.

900 mg saponina (substanta activa) intr-un comprimat!
60 portii per flacon
Doar o tableta pe zi
Cel mai studiat supliment natural al testosteronului

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris este o planta cunoscuta de multa vreme in medicina ayurvedica (India) sau in medicina chineza, unde este apreciata de specialistii si medicii lor. Specia plantei din familia parolistowatych isi ascunde intregul potential in fructe si radacini. Ingredientul activ este saponinele valoroase (in principal tribulosina), compusi chimici apartinand grupului glicozidelor. Ideea producerii tribulului ca supliment a fost initiata inconfundabil de halterofilia bulgara.

Prospect Tribulus:

Mod de administrare: cate 1 capsula pe zi inainte de culcare.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura