Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods Alpha Lipoic Acid 600mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1299 lei Lei
Cod produs
NowFoods-ALA600mg60caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii acid alfa-lipoic:

-          are proprietati antioxidante puternice;

-          minimizeaza efectul nociv al radicalilor liberi;

-          ajuta la detoxifierea ficatului;

-          mentine nivelul optim al insulinei;

-          regleaza colesterolul;

-          spijina buna functionarea a metabolismului si ajuta la controlul greutatii;

-          amelioreaza simptomele afectiunilor oculare si protejeaza retina;

-          ajuta la absortia coenzimei Q10

Ce este acidul alfa-lipoic si cum ajuta organismul ?

Acidul alfa-lipoic se gaseste natural in fiecare celula din organism si este necesar productiei de energie, avand rolul dea transforma glucoza (zaharul din sange) in energie. Totodata, limiteaza acumularea grasimilor si accelereaza procesul de ardere a acestora.

Acidul alfa-lipoic are proprietati antioxidante puternice protejand celulele impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi. Ceea ce face acidul lipoic unic printre antioxidanti este faptul ca acesta functioneaza in apa si grasime spre deosebire de antioxidantii clasici ca vitaminele C si E. Aceasta calitate face aca acidul alfa-lipoic sa fie foarte usor absorbit de organism si transportat catre organe si sisteme. De asemenea, creste productia de glutation, antioxitant responsabil cu detoxierea ficatului si sporeste efectele coenzimei Q10 cu rol cheie in minimizarea procesului de imbatranire. Datorita capacitatii sale de a regla nivelul zaharului din sange acidul alfa lipoic este utilizat cu succes in ameliorarea neuropatiei periferice.

Rezultatele preliminare a cercetarilor evidentiaza si proprietatile acidului alfa lipoic de a reduce resorbitia osoasa prin suprimarea sintezei osteoclastelor si se preconizeaza utilizarea sa pe scara larga in ameliorarea afectiunilor sistemului osos.

PROSPECT ACID ALFA-LIPOIC

Sugestii de utilizare- Luati 1 capsula pe zi, de preferinta cu o masa.

INFORMATI NUTRITIONALE

Marimea portiei- 1 capsula

Cantitate/capsula

%DZR

Alpha Lipoic Acid (Granule)

600 mg

*

Extract de seminte de struguri (Vitis vinifera) (standardizat pentru polifenoli)

30 mg

*

Extract de fructe de piper negru (Bioperine)

5 mg

*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente

Hipromeloza (capsula de celuloza), stearat de magneziu (sursa vegetala) si dioxid de siliciu.

Nu este fabricat cu ingrediente din grau, gluten, soia, lapte, oua, peste, crustacee sau nuci. Produs intr-o unitate GMP care proceseaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura