Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods Magtein Magneziu L-Threonate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

219 lei Lei
Cod produs
NOW-MagteinMagneziu
Out Of stock
Descriere
Beneficii Magneziu L-Threonate:

-Suport cognitiv

-Sustine memoria si invatarea

-Promoveaza sanatatea creierului

-Un supliment dietetic

-Vegetarian / vegan

-Sustine sanatatea generala

-Calitatea GMP asigurata

Acest produs este un supliment mineral utilizat pentru a minimiza cantitatile mici de magneziu din sange. Magneziul este foarte important pentru functionarea normala a celulelor, nervilor, muschilor, oaselor si a inimii. De obicei, o dieta bine echilibrata ofera niveluri normale de magneziu in sange. Magneziul este un nutrient vital necesar pentru a se asigura ca organismul ramane sanatos. Glicinatul de magneziu este adesea folosit deoarece este cea mai bine absorbita forma de magneziu si una dintre cele mai blande pentru stomac. Spre deosebire de alte forme de magneziu, acesta nu poate provoca la fel de multe reactii adverse, cum ar fi stresul gastro-intestinal sau scaunele moi. Persoanele care au probleme renale trebuie sa consulte un medic inainte de a lua glicinatul de magneziu. Daca consuma prea mult magneziu, pot avea probleme cu eliminarea excesului.

Magneziul (Mg) este un mineral esential cel mai cunoscut pentru rolul sau in functionarea sistemului osos si a sistemului nervos. Cercetarile recente au demonstrat ca este esentiala si pentru sanatatea creierului normal si pentru functia cognitiva normala, prin mentinerea densitatii si stabilitatii sinapselor neuronale. Cu toate acestea, majoritatea formelor de Mg nu sunt usor absorbite in sistemul nervos. Magtein este o forma brevetata de Mg care traverseaza usor bariera sange-creier pentru utilizare in creier. Studiile de laborator indica faptul ca Magtein sustine sanatatea creierului si poate facilita invatarea si memoria, precum si o dispozitie relaxata.

Prospect

Utilizare recomandata:

Luati 3 capsule zilnic in doze divizate (luati 1 capsula in timpul zilei, de preferinta la jumatatea dupa-amiezii si luati 2 capsule cu o ora inainte de somn).

Compozitie: pentru 3 capsule

Magneziu (din 2.000 mg de Magtein Magneziu L-Theronate): 144 mg 34% DZR.

Magtein (Magnesium L-Theronate) 2.000 mg.

Alte ingrediente:

Celuloza (capsula), faina de orez, stearat de magneziu (sursa vegetala) si silice.

Nu este fabricat cu grau, gluten, soia, lapte, ou, peste, crustacee sau ingrediente de nuci de copac. Produs intr-o instalatie GMP care prelucreaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura