Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods CoQ10, Lecithin &Vitamin E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

279 lei Lei
Cod produs
NowFoods-Q10LecitVitE400mg
Out Of stock
Descriere
Coenzima Q10 si beneficiile sale:

- intareste inima, vasele de sange, muschii, activitatea creierului
- elimina oboseala si epuizarea
- furnizeaza energie
- protejeaza celulele de la daune si imbatranire
- reduce tensiunea arteriala si zaharul din sange
- are proprietati antioxidante si anti-stres
- reduce oxidarea colesterolului LDL
- elimina periodontita, promoveaza regenerarea gingiilor
- accelereaza regenerarea
- sustine performanta
- sustine sistemul imunitar

Coenzima Q10 este pseudovitamina (substanta asemanatoare vitaminelor), care se gaseste in fiecare celula a corpului uman, in special in celulele active purtatoare de greutate si muschiul cardiac, creier si ficat. Joaca un rol important in producerea de energie si in protejarea celulelor impotriva deteriorarii si imbatranirii premature. Scopul productiei de energie la nivel celular este de a obtine puterea, cu ajutorul oxigenului (sub forma de ATP) pentru organism. Acest lucru adauga energie si creste performanta exercitiilor aerobice. Contribuie la functionarea corecta a inimii, intareste si sistemul imunitar. Este un antioxidant puternic si prezenta sa in corpul uman este esentiala.

Coenzima Q10 este foarte necesara atunci cand apare oboseala cronica, slabiciune si epuizare. Reduce riscul de apoptoza (moartea celulelor), de asemenea, sprijina regenerarea totala a gingiilor, contracareaza sangerarea si le impiedica de la deteriorare. In general, promoveaza ameliorarea ranilor mai rapid, ceea ce este deosebit de important la diabetici, la care intregul proces de ameliorare este de obicei de mai multe ori mai mare decat la persoanele sanatoase.

In ciuda faptului ca o parte organismul si-o creeaza singur, consumul este foarte mare si, prin urmare, ar trebui sa fie multiplicata. Mai mult decat atat, in timpul imbatranirii, corpul se uzeaza si din cauza altor diversi factori, exista un deficit. Fara coenzima Q10 nu este posibila buna desfasurare a proceselor biochimice din organismul uman, deoarece permite celulelor corpului sa transforme nutrientii in energie necesara.

Cererea mai mare pentru coenzima Q10 o au oamenii activi, sportivii si muncitorii. In cazul in care organismul inregistreaza o scadere de coenzima Q10 sub nivelul cerut, poate ca performanta sa scada, toleranta la efort sa fie mai mica, orice activitate mai redusa, oboseala mare si capacitatea redusa de a se regenera. Lipsa ei poate duce la perturbarea echilibrului energetic, rezultand intr-o varietate de tulburari functionale ale organismului, cu cel mai mare impact asupra inimii si consolidarii activitatilor sale. Alte consecinte ale slabirii generale a organismului sunt pierderea vitalitatii, reducerea concentrarii si accelerarea procesului de imbatranire nu numai ale organelor corpului, dar, de asemenea, pielii, pentru ca exista o reducere a capacitatii de regenerare a celulelor din organism.

PROSPECT

Sugestii de utilizare- Luati 1 capsula moale de 1 pana la 2 ori pe zi, cu alimente.

INFORMATII NUTRITIONALE

Marimea portiei- 1 capsula

Cantitate/capsula

DZR %

Calorii

5

Grasimi

0.5 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura