Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods L-Theanine cu Inositol, 200mg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Cod produs
NOWFoods-L-Theanine60
Out Of stock
Descriere
Beneficii L-Teanina:

- Induce relaxarea fara somnolenta

- Diminuarea simptomelor PMS

- Reduce anxietatea

- Imbunatatirea capacitatii de invatare si a performantei

- Creste concentratia

- Tensiunea arteriala scazuta si stresul

- Controleaza nivelul de stres si anxietatea

Ce este Teanina?

Theanine este conceput pentru a sprijini calmul si relaxarea fara somnolenta. Teanina este extrasa din frunzele de ceai verde. L-theanina este un aminoacid unic in forma libera, care se gaseste numai in planta de ceai si in ciupercile Xerocomus badius si anumite specii din genul Camellia, C. japonica si C. sasanqua. L-theanina este un relaxant care creste undele alfa care produc relaxare mentala si fizica, scazand stresul si anxietatea, fara a provoca somnolenta.

Beneficii Inositol:

- Sustine nivelul de serotonina sanatos pentru o dispozitie mai buna

- Poate reduce simptomele asociate cu anxietatea

- Sustine functionarea sanatoasa a sistemului nervos

- Poate ajuta persoanele cu sindrom ovarian polichistic (PCOS)

Ce este Inositol?

Inositolul este o molecula naturala de carbohidrati pe care corpurile noastre o produc din glucoza. Unele persoane din pacate nu produc suficient inozitol si prin urmare, fac necesara suplimentarea. Nutrientii pot fi gasiti si in alimente, cum ar fi fasole, drojdie de bere, pepene galben, citrice, legume, nuci, seminte, lecitina si cereale integrale.

INOSITOL este un supliment puternic absorbit de organism. Ofera compusilor sai o eficacitate care este esentiala pentru creier, pentru a sustine functionarea sanatoasa a nervilor si a muschilor, precum si pentru a ajuta grasimile din procesele hepatice.

Ce face Inositol?

INOSITOL este un supliment puternic care contine un nivel ridicat de vitamine B complex, care ajuta la sustinerea sistemului nervos prin promovarea functionarii sanatoase a neurotransmitatorilor. Acest lucru este direct corelat cu echilibrarea nivelurilor serotoninei sanatoase si incurajarea unei mentalitati mentale si emotionale optimale.

In timp ce INOSITOL este cunoscut in principal pentru capacitatea sa de a sustine functionarea sanatoasa a sistemului nervos, reducand astfel simptomele asociate cu depresia, stresul si anxietatea, INOSITOL poate avea si capacitatea de a ajuta persoanele care sufera de PCOS. PCOS este un dezechilibru al hormonilor feminini care pot provoca perioade menstruale rare sau prelungite, chisturi ovariene, acnee, cresterea excesului de par, obezitate si dificultati in a ramane gravide.

Prospect

Mod de administrare: cate 1 capsula de 1-2 ori pe zi cu apa sau suc pe stomacul gol.

Compozitie per capsula:

Inositol 100 mg

Theanine 200 mg

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura