Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Now Foods Iarba Caprei Nebune cu Maca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Cod produs
NOW-HornyGoat
Out Of stock
Descriere
Beneficii

Creste vitalitatea hormonala;

Restabileste echilibrul hormonal;

Stimuleaza libidoul;

Imbunatateste performantele sexuale;

Poate ameliora disfunctiile erectile;

Are proprietati afrodiziace;

Creste energia fizica si rezistenta.

Horny Goat Weed Extract este un supliment de top, conceput dupa o formula vegetariana, recomandat atat barbatilor cat si femeilor pentru imbunatatirea sanatatii sexuale si hormonale.

Horny Goat Weed este o planta care face parte din specia

Epimedium cultivata cu precadere in China si in alte parti ale Asiei. Aceasta are o indelungata istorie de utilizare in medicina traditionala chineza fiind recunoscuta atat pentrurezultatele impresionante in ameliorarea disfunctiilor sexuale si hormonale, cat si pentru proprietatile sale afrodiziace si tonice. Actiunile salebenefice asupra organismului au fost descoperite si ulterior cercetate atunci cand s-a constatat ca a avut loc o schimbare in comportamentul sexual al animalelor care au mancat Epimedium, de aici si numele popular al acesteia Horny GoatWeed. Componenta activa a plantei este icarinulcombinat in formula NOW - HORNY GOAT WEED EXTRACT impreuna cu Maca, planta care ajuta, de asemenea, la cresterea libidoului si performantelor sexuale si care actioneaza ca un energizant natural.

Prospect

Compozitie

Epimedium Extract: 750 mg

Maca: 150 mg

Utilizare recomandata

Ca supliment alimentar, 1 comprimat pe zi, preferabil in timpul mesei

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura