Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Vegavero Betain Plus 500 mg, 180 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

128 lei Lei
Cod produs
Vegavero-Betain500mg180caps
Out Of stock
Descriere
Beneficii Betaina Plus

-          sprijina sistemul digestiv

-          detine proprietati antiinflamatorii

-          ajuta la cresterea masei musculare

-          ajuta la reducerea grasimilor

-          ajuta functia ficatului

-          ajuta la detoxifiere

SUPORT DIGESTIV CU BETAINA

Suplimentul nostru de Betaine este o formula unica ce contine Betaine HCl, extract de Bogbean si Papaina - trei ingrediente care impreuna ajuta la digestie prin sustinerea productiei naturale de acid gastric si a descompunerii proteinelor. Extractul de Bogbean (10:1) este o sursa de substante amare valoroase, despre care se stie ca sprijina functia Betaine HCl in cresterea fluxului de sucuri gastrice. Papaina din papaya este o enzima care descompune proteinele din alimente - la fel ca pepsina, o enzima digestiva din stomac care are nevoie de un mediu acid pentru a functiona in mod optim.

Fiecare capsula contine 500 mg Betaine HCl (=380 mg Betaine), 100 mg extract de Bogbean & 100 mg Papaina (100.000 U/g). O multime de capsule de Betaine contin aditivi sintetici precum stearatul de magneziu si celuloza microcristalina. Suplimentul nostru de Betaine HCl este lipsit de astfel de aditivi. In plus, sunt potrivite pentru vegani.

SPECIAL CONCEPUTA PENTRU

Atunci cand stomacul nu produce suficient acid gastric, pot aparea probleme digestive, inclusiv indigestie, balonare si arsuri la stomac. Pe termen lung, lipsa acidului gastric poate duce la deficiente nutritive, deoarece mineralele si proteinele cheie nu pot fi absorbite eficient in organism.

BINE DE STIUT

Denumirea de "betaina" provine de la descoperirea sa initiala in sfecla de zahar in secolul al XIX-lea.

Betaina a fost folosita ca supliment alimentar in hrana animalelor de peste 50 de ani.

PROSPECT BETAINA PLUS

Marimea portiei- 3 capsule

Portii in flacon- 60

CANTITATE/1 CAPSULA

500 mg Betaine HCl (380 mg Betaine), 100 mg extract de Bogbean & 100 mg Papaina per capsula.

Ingrediente: Clorhidrat de betaina, invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza), extract de frunze de mladite (Menyanthes trifoliata), papaina

Nota: Doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Produsul nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si intunecat.

Mod de administrare: Luati 3 capsule pe zi cu suficient lichid si alimente.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura