Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Activlab Green Coffee 500 mg, 90 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Cod produs
Activlab-Greencoffee90caps
Out Of stock
Descriere
De ce sa optati pentru Green Coffee?

-          are efecte antioxidante, elimina toxinele din organism

-          minimizeaza imbatranirea

-          intareste sistemul imunitar si vitalitatea organismului

-          arde si elimina grasimea

-          un ajutor excelent in timpul curelor de slabire

-          elimina celulita

-          accelereaza metabolismul

Green Coffee este un arzator de grasimi din extract de cafea verde, 500 mg intr-o pastila si acid clorogenic, care au efecte antioxidante. Green Coffee intareste imunitatea, are efecte antioxidante, ajuta la arderea grasimilor, accelereaza metabolismul, elimina celulita. Este un asistent ideal in timpul curei de slabire.

Green Coffee este un arzator de grasimi cu un continut semnificativ de extract din cafea verde, chiar 500 de mg intr-o pastila. Acest preparat este unul revolutionar, cu un continut ridicat (chiar 50%) de acid clorogenic (CGA) cu efecte antioxidante. Acest acid este plifenol natural, cu efecte antioxidante imense, si de aceea Green Coffee minimizeaza imbatranirea, intareste imunitatea si vitalitatea organismului si este un mare ajutor in timpul curei de slabire, in plus, imbunatateste aspectul pielii si elimina celulita.

Green Coffee de la Activlab este unul dintre cele mai populare suplimente din categoria aferenta, mai ales datorita raportului calitate/pret. Extractul din cafea verde accelereaza metabolismul, actioneaza ca un antioxidant puternic si ajuta organismul in eliminarea toxinelor.

PROSPECT

Ingrediente

Extract din boabe de cafea verde (Coffea arabica L.), agent antiaglomerant: stearat de magneziu, capsula (gelatina, coloranti E171, E132). Este fabricat in spatii unde se prelucreaza lapte, oua, telina, soia, grau si boabe de mustar.

Dozare- Administrati 1 chiar 2 pastile pe zi, impreuna cu o cantitate suficienta de lichide. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu poate inlocui o alimentatie variata.

Valori nutritionale

1 capsula

Extract din boabe de cafea verde

500 mg*

din care acid clorogenic CGA

250 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura