Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar OstroVit CLA Slim Line 1000mg 90 Capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Cod produs
OstroVit-CLA90
Out Of stock
Descriere
Proprietatile si beneficiile OstroVit CLA Slim Line:

Accelereaza arderea de grasimi

Ajuta la pierderea in greutate

Regleaza nivelul colesterolului

Poate inhiba dezvoltarea aterosclerozei

Ajuta la reducerea grasimilor corporale

Imbunatateste mineralizarea oaselor

Poate fi bacteriostatic si antiviral

Poate avea activitate antioxidanta

OstroVit CLA Slim Line este un supliment alimentar de cea mai buna calitate care contine acid linoleic conjugat (CLA). CLA are un efect foarte pozitiv asupra corpului uman. Prezinta o activitate care sustine cresterea masei musculare slabe si ajuta la arderea tesutului gras excesiv.

Acidul linoleic conjugat are un efect sustinator asupra cresterii masei musculare slabe si ajuta la arderea tesutului gras excesiv. CLA este un antioxidant foarte puternic - arata de aproximativ 100 de ori mai multa activitate antioxidanta decat vitamina E, datorita caruia ajuta la inhibarea formarii radicalilor liberi si intarzie imbatranirea organismului. In plus, CLA imbunatateste mineralizarea oaselor si are capacitatea de a normaliza nivelul de glucoza din sange.

Prospect CLA:

Mod de administrare: Consumati o portie (1 capsula) de 3 ori pe zi, de preferinta dupa masa.

Valori nutritionale

1 capsula

Etil al acidului linoleic conjugat CLA

1000 mg

- din care CLA  (80%)

800 mg

Ester etilic al acidului linoleic conjugat CLA, componenta a cochiliei: gelatina, umectant: glicerol; apa.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee de peste.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura